-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Ahoj Petře,
s potěšením konstatuji, že recenze na foťáky jsou na FA lepší a lepší :)
V.
U tohodle fotacku bude nejspis nejzajimavejsi, jak kresli na nejdelsi ohnisko.Proto se tazi, proc zde neni takova ani jedna fotka v plnem rozliseni?
Zdar, tak se mně zdá, že ty fotky jsou značně neostré. Prostě to nemá žádnou šťávu. Osobně si myslím, že je to vina právě složité optické soustavy objektivu. Ten zoom se musí někde projevit. A pokud bych srovnal fotku z Fujifilmu F41fd při 100ISO, který je taky 8M ale má jednodušší objektiv, tak určitě vede ten fujifilm. Recenze je ale opravdu dobrá.
Docela by mne zajímalo, jak se dlouho nabíjí blesk?
A zdá se mi, že má velký šum, jinak bych objektiv zas tak špatně nehodnotil, ale chtělo by to opravdu fotky v plném rozlišení.
V plném rozlišení jsou zde čtyři kompletní snímky a spousta výřezů.
Blesk: nevšiml jsme si, že bych někdy čekal na nabití déle, než je obvyklé.
A muzu poprosit o odkaz na ty ctyri snimky v plnem rozliseni?At hledam jak hledam, nevidim ani jeden na 504mm ohnisko:(
Tomogo chtěl plné rozlišení bez uvedení ohniska, na to jsem reagoval. S nejdelším není, pokusím se to napravit.
Dobre, predem dekuju.
hmmm nechápu proč těch 28mm na nejkratší ohnicko nemohli dát už do mojí FZ8čky :-/
co by ste si vybrali: Sony H 9 Panasonic FZ 18 alebo canon S5. toto su tri konecne fotaky medzi ktorymi sa rozhodujem uz od jula.dik za reakcie
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).