-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Navrhuji dát Míle ,která se dodatečně omluvila a Zpěvákovl šanci dodatečně..." - zobrazit celý komentář
Souhlasím s Tomavou. Nebaví mne už čekat dál ještě na hodnocení DVOU JEDINCŮ. Kdybych to měla udělat podle počtu zobrazení fotek... tak jsi vítěz opět Ty. Máš momentálně nejvíc. Takže jsi vítěz a vymýšlej nové TD.! :-)
Gratulujem víťazom a súhlasím s Marií :)
Taktéž souhlasím, aby v těchto případech rozhodl vyhodnocující, hodnotit po čase, by bylo nefér a tak trochu proti pravidlům. Blahopřeji vítězům a těším se na vyhlášení nového TD.
"Souhlasím s Tomavou. Nebaví mne už čekat dál ještě na hodnocení DVOU..." - zobrazit celý komentář
Takže jsem se z toho nevykecal. :-)
Taky posílám pochvalu všem na i pod bednou. Skoro jsme se na ni vešli všichni.
Zkusím tedy něco vymyslet.
V
Tak ještě jednou gratuluji Vaškovi a drapce i všem ostatním zúčastněným. A moc se těším na nové téma dne.
A jak to tedy dopadlo? Koukám,že čím menší účast,tím je to složitější.
"A jak to tedy dopadlo? Koukám,že čím menší účast,tím je to složitější...." - zobrazit celý komentář
Vyhodnocení tohoto TD máš na předchozí stránce. Uveřejnila jsem ho včera 11.56. Klikni nahoře na 1. Jinak je to poznat v předešlých komentářích. Kdo hledá najde, těžké to rozhodně není. PS - Alespoň je tu nějaké vzrůšo.:-)
Také blahopřeji Vaškovi a Tomavovi, bylo to fajn se zúčastnit a těším se na nové téma, všem přeji krásné a pohodové svátky :-)
"Vyhodnocení tohoto TD máš na předchozí stránce. Uveřejnila jsem ho včera 11..." - zobrazit celý komentář
Díky Maruško,už vidím,tak ať se Festa snaží!
"Díky Maruško,už vidím,tak ať se Festa snaží!..." - zobrazit celý komentář
Udělám co můžu a jsem zvědavej na Tebe. :-)
V
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).