-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Ahoj milé fotografky a fotografové. Děkuji všem, kteří se zúčastnili TD "Shora... ". Celkem to bylo 20 fotografů s 33 fotkami, z toho dvě nesplňovaly podmínky soutěže. Nehodnotili pouze dva.
Pořadí:
1.MBK fish monotematicky bordel 22 b.
2. Katee 87 Jaro je tady 13. b.
3.
MBK zvítězil a to mi stačí. :-)
Blahopřeji. Uvidíme co bude dál.
Vašek
Gratuluji MBK k vítězství, a těšíme se na nové téma...
Blahopřeji všem na stupních vítězů. Téma bylo velmi zajímavé a rozmanitě zpracované. Karličce samozřejmě děkuji za pěkné téma a vyhodnocení. A už se těším, co na nás připraví MBK fish. Tomáš
"MBK zvítězil a to mi stačí. :-) Blahopřeji. Uvidíme co bude dál. Vašek..." - zobrazit celý komentář
Vašiku, hodnocení jsem dokončila odpoledne, nějak se ale vše zkopírovalo a založilo nový soubor. Je potřeba nalistovat ten druhý. Mám v Luhačovicích jen internet v mobilu a ten moc neposlouchá. Upravit to ale se nezdařilo. Klikněte na "predchozi" a hodnocení by se mělo objevit. K.
Tak teď jsem velmi překvapen že Vás snímek cvaknuty náhodou v den TD natolik zaujal. Děkuji. Nemám teď na nějakou tvorbu myšlenky. I o TD jsem se dočetl až pár hodin po cvaku. Budu se muset podívat, co mám teď dělat. Snad Vás nezklamu. Klidný večer? Fiš
"Ahoj milé fotografky a fotografové. Děkuji všem, kteří se zúčastnili TD ..." - zobrazit celý komentář
Už to vidím Kájo. .-)
Pro mě je nejdůležitější ta bedna a zbytek už je šlehačka. .-)
V
Díky Káje za zajímavé téma i za vyhodnocení v obtížných podmínkách :-) A také blahopřeji kolegům na bedně i všem ostatním. Moc děkuji za hlasy pro mou fotku, z bronzu mám velkou radost!
"Díky Káje za zajímavé téma i za vyhodnocení v obtížných podmínkách :-) A..." - zobrazit celý komentář
Já jsem rád, že jsem se alespoň mohl zúčastnit.
Ale Tobě taky blahopřeji. .-)
V
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).