-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Jako fakt hustý řešit ve čtvrt na jednu ráno takovýhle pí..viny. To sem se zařek že se nebudu už zůčastňovat podobných vědeckých simpózií, ale je to tady takový pěkný nikdo si sprostě nenadává a dost lidí je odborníků na slovo vzatých. Pomůže mi to při návratu na kinofilm. Vzhledem k současnému směru vývoje v digi je to více než pravděpodobné.
odborník je na internetu každý bez výjimky, to snad nikoho nepřekvapí
_
a sprostá slova neznám, nepoužívám a ni se jim valně nesměji..
Nebudu se zlobit když mi to s tou ostrostí vysvětlíš? Není pravda že stejný objektiv vykresli na poloviční plochu polovinu detailů?
Tak dobrou noc každý malý chip už má dávno spát. A tomu televiznímu 4:3 ať se v noci něco hezkého šumí. Protože kdo šumí ten umí. Good night.
internetová sympozia mají několik výhod:
člověk nepotřebuje pozvání ani letenku a nemusí si vzpomínat ve kterém hotelu to vlastně bydlí když se večer vrací z baru v doprovodu ženy nevalné pověsti..
Sprostá slova jsou náhodou super. Když si člověk přirazí prsty do dveří, tak tam už běžná slova nestačí:))))
dobrou piďi Martine :d
gud najt i tobě
Já mám Pentax a ten nikdy nespí...
...aby už konečně vyvinul nějaký ten FF.
Ha, ha, ha.... :)
Tak jsem se vážně pobavil.Svému OLYmu už jsem řekl ,že tedy jako definitivně skončil,protože těch 8 mega ,co máme je tedy hanebně málo..Předpokládám že se k profi fullframe už prodávají i šikovné ruce a instantní zkušenosti světových fotografů v prášku 3in1.
Petře Beránku ,těch 200 fotáků ,to musí být ale šichta to oprašovat,máš potom ještě čas fotit?Neber si to osobně,ale Tvá honba za megapixely mě tedy dostala.Tak dobrou noc.Mane56 ,taky ses pobavil?Nevyhodil jsi ještě drobečka?
2 Martin ,hezká dobrnocka:),dodávám ,kdo nešumí ,ten čumí
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).