• SirŽmiják
    SirŽmiják
    03.01.2008 00:40

počítám, že by po 4letech mohl dotáhnout 645D, ale nevím jestli to bude FF MF, to by byl první se snímačem 6x4,5

• Kajfik
    Kajfik
    03.01.2008 00:51

http://ephoto.sk/foto-technika/novinky/porovnanie_sumu/

• Kajfik
    Kajfik
    03.01.2008 00:55

Pšššt, protože to je zas formát 4:3 a do Pentaxu mi nikdo rýpat nesmí:)

• SirŽmiják
    SirŽmiják
    03.01.2008 01:00

to je porovnání .jpeg enginu (od každého výrobce jinak nastavený a tunitelný..) - mě zajímá co mi foťák skutečně nabízí - čili z RAW ve shodném konvertoru..

• Kajfik
    Kajfik
    03.01.2008 01:04

To ti věru rád věřím, mít těch pět hraček doma vyhověl bych ti...

• SirŽmiják
    SirŽmiják
    03.01.2008 01:07

já si to srovnání ani nežádal :)
    co s tím šumem pořád.. dynamický rozsah je často důležitější a tam to bude ještě zajímavé : Soňácký snímač si vede hodně dobře, Canon to zachraňuje čistými stíny.. a Matsushita..?

• Petr Štefek
    Petr Štefek
    03.01.2008 07:32

:-)))) žabomyší válka, která je naprosto zbytečná, chlapci ..:-) firma, která nenabízí profesionální tělo dslr, aby oslovila profíky, byť vyrábí kvalitní optiku ... omezuje sama sebe a staví se na okraj fotografického průmyslu(profi a poloprofi), i kdyby se na uši stavěla ...:-) a oslovuje jen amatéry, což je správné ...

...takže ..:-) "mnoho povyku pro nic"
    Přete se o blbosti a to podstatné si nepřipouštíte ..:-))) Olympus není určen profíkům ... a obrací se jen a pouze na amatéry ...

Pokud máte argumenty, že nemám pravdu, rád si je přečtu! :-)

• Karel Svoboda
    Karel Svoboda
    03.01.2008 09:35

Ty jo tady se zase nakecalo kravin teda:o) Copa to neni videt jak po olympusu a formatu 4:3 vsichni fotografove sveta touzi? Ta zaplavena sportoviste fotoaparaty olympus:o)))) To je preci kazdymu se standartnim foto formatem 3:2 jasny ze to je pokrok. 4:3 je vic jak 3:2. O jedna na kazdy strane:o)))) A pokrok jak znamo se zastavit neda:o))) Proto se ty olympusy tak moc prodavaji. Zvlast prave ve zminovany profi sfere:o)

• SirŽmiják
    SirŽmiják
    03.01.2008 10:24

mno a co z toho vyvozujete.. pár příkladů:

většina jezdí auty spalující fosilní paliva
    _
    většina bydlí v domech s katastrofální spotřebou energie
    _
    většina má špatnou životosprávu a z toho plynoucí "civilizační" nemoci
    _
    ...co dělá -většina- není obyčejně měřítkem chytrého počínání... většina profesionálů nefotí Olympusem... :D

• trojtečka
    trojtečka
    03.01.2008 10:42

čili když většina tvorstva jí, dýchá, spí a rozmnožuje se, tak je to podle příznivců OLYMPUSU špatně :-)))

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse