-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Pekna uputavka...hned by som tam vyrazil..
Mam Srinagar moc rad.... ale mam zaroven problem s timto clankem.... usnul jsem u nej hned u druheho odstavce.. bez pribehu je to bezbreha nuda... jak vykres teletniku...
Bohuzel podobne je to i s fotkami. Pochopite z nich, jake to tam asi je, ale za srdce vas nechytnou... takove holt maluvky...
Na omluvu lze ale rict, ze temito "cestopisy" je zaplaven cely internet, kdy kazdy, kdo vyrazil dal nez do Pelhrimova je hned cestovatelem. Takze se to v te zaplave nudnych cestopisu ztrati.
Je to ale vazne skoda, Srinagar je krasny a zaslouzil by si sveho basnika.
Moc pěkný článek o zaímavém koutku světa, díky!
PS: Pane Burda, opět jste nezklamal :(
njn..... martin víta:
http://hulanator.kompost.cz/index.php?view=1186
Radku, já vůbec netvrdím, že článek je kdovíjaký. Za spisovatele se nepovažuju a nikdy nebudu.
Když máš Srinagar tak rád, jistě jsi tam byl a nebude pro Tebe tedy problém napsat kvalitní článek ;-). Budu se na něj těšit!
Jinak Tvůj komentář opět nezklamal...
http://www.etiopie.cz/posvatnymi_horami_se_slecnou_spanilou.html
Přečetl jsem zatím jen kousek, ale pokud jsi autorem, musím uznat, že máš mnohem lepší básnické střevo než já ;-).
Před pár lety jsem shlédl dokument o absurdním a zbytečném "hlídání" jakéhosi vysoko položeného horského sedla mezi Indií a Pákistánem. Bylo to zábavné a poučné, a k zamyšlení ...
Petře, dobrý je to, teda velmi dobrý abych byl konzistentní se známkou co dávám. Paradoxně vzhledem k tvým fotkám na FA bych řekl že tady ti mnohem lépe vyšly portréty...
Jaktoze vysly portrety, kdyz jsou tam dve fotky strelbou tele z ochozu na nahodu ve stylu tajneho foceni fotoaparatem v klobouku ala STB a dva chlapci z stinem v obliceji?
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).