-
Diskuse ke galeriím |
23
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Děvčata se škorpí a tím jen potvrzují potřebu blacklistu. KIV, když jsi..." - zobrazit celý komentář
Ano, to, že se musí vkládat fotky, aby se mohlo komentovat, je pravidlo (dosud neschválené), které zavedla KIV v roce 2016:
https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/1853
Tím také odpovídám na její prosbu o vyhledání případu, kdy "naléhala, že se musí vkládat... ať se chytne za nos".
Raule, diskuse zde 13.02.2024 14:47 byla pouze o Romanovi a má reakce byla pouze na to..... Takže děkuji za připomenutí - to byl ode mne skutečně nátlak... :-)
---------------------------------------------------------------------------
AUTOR 04.03.2016 20:49 Romane, na základě tvého hodnocení fotek lidem zde, a na základě tvé diskuse ve foru na téma formátování paměťové karty, prohlašuji, že jsi čestná vyjímka, která ač bez jediné fotky, přesto je prokazatelně znalecky na výši, a uděluji ti nejen celoživotní povolení jít mi zkritizovat má dílka kdykoliv, ale navíc ti předem za jakékoliv tvé hodnocení děkuji.
"Raule, diskuse zde 13.02.2024 14:47 byla pouze o Romanovi a má reakce byla..." - zobrazit celý komentář
Tvůj příspěvek jsem nepochopil, ale ke tvému okopírovanému "slibu" můžu dodat jen toto: Od té doby jsem byl několikrát na tvém blacklistu
"Ano, to, že se musí vkládat fotky, aby se mohlo komentovat, je pravidlo ..." - zobrazit celý komentář
Bojím se, že "chytání za nos" je až příliš zbožné přání :-(
"Tvůj příspěvek jsem nepochopil, ale ke tvému okopírovanému "slibu" můžu..." - zobrazit celý komentář
Black list používám velmi málo, ale vždy jen na to na co měl podle mne fungovat. Krátkodobě, na velmi omezený počet lidí, a to na dobu nezbytně nutnou, než se dotyčný uklidní, a pak ho vyndat... Funguje to.
"Black list používám velmi málo, ale vždy jen na to na co měl podle mne..." - zobrazit celý komentář
Ani tentokrát nerozumím tvému příspěvku. Já jen, jestli ti dochází slučitelnost výrazu "celoživotní povolení kritizovat" a blacklistu. Odpovím si sám: Ne
"Ani tentokrát nerozumím tvému příspěvku. Já jen, jestli ti dochází..." - zobrazit celý komentář
Ano, blacklist byl stvořen jako ochrana osob při napadání, urážení...
"Ano, blacklist byl stvořen jako ochrana osob při napadání, urážení......" - zobrazit celý komentář
Ty o voze, já... déja vu ? :-)
"Ty o voze, já... déja vu ? :-)..." - zobrazit celý komentář
Neva, jednou si možná porozumíme.
"Raule, diskuse zde 13.02.2024 14:47 byla pouze o Romanovi a má reakce byla..." - zobrazit celý komentář
já jsem tu působil v prvním období staré FA v letech 2006 - 8 přibližně a nepamatuju se, jestli jste tu vy dva (KIV + EBE )yli. Nicméně podle výše uvedeného tady už nejmíň od roku 2016 EBE vychovává , poučuje a nabádá bez zjevného výsledku, ten je spíše opačný, kvalita jde setrvale dolů. To je přímo neuvěřitelná a obdivuhodná mise a výdrž, zvlášť když uvážíme, že neobohacuje galerii svými díly, což je myslím hlavní poslání fotoportálu. To musí mít nějaké zvláštní důvody, které jsou pro nezasvěceného těžko pochopitelné. Možná by to vysvětlil nějaký psycholog, či nedej bože psychiatr. Protože osobně nestojím o to, aby mi podobný člověk jakkoliv hodnotil fotky (což vlastně ani nedělal , jen občas mlčky vetknul dvě, či tři hvězdy), je jediný, kterého mám na BL z mé vůle. Jinak tam mám preventivně pouze ty, co mě po nějaké své újmě tam dali sami, aby je nenapadlo vyrazit občas zpoza hradby BL do zteče ( jak to z oblibou činíval jinde jistý Fišera, zde UNION.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).