-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
11
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Zajímavé je , že zrovna ty tak brojíš proti blacklistu, když žádné fotky v..." - zobrazit celý komentář
Asi jsi nepochopil pointu, nehledě na to, že jsi blacklist donedávna hojně používal. A vzhledem k tomu, jak reaguješ na problém, je jasné, že tebe nic z toho netrápí. Ale trápí jiné. A ne...nehodlám sem opravdu za nynějších podmínek vkládat žádné další fotografie. Nevidím jediný důvod. O názor,radu, nezavadím, body nesbírám. O soutěžích raděj nemluvě. Což jsou taky důvody, proč je tu takových jako já víc a opačně: Proč už tu spousta opravdových fotografů není (dost jich znám osobně)
PS: Když už se přidáváš do fóra a píšeš mimo téma, mohl bys alespoň dodat, jestli tobě BL vyhovuje. A pokud ano, jaký je důvod (kritika fotografie opravdu důvod není) ?
"Netrápí mě ten člověk, trápí mě ten BL...." - zobrazit celý komentář
...a proč tebe trápí blacklist? ...sama ho používáš/používala
"...a proč tebe trápí blacklist? ...sama ho používáš/používala..." - zobrazit celý komentář
.
Nikoho jsem na black listu nikdy neměla, nemám a jsem pro zrušení.
"...." - zobrazit celý komentář
Jaký rozdíl je mezi "omezeným" a neomezeným blacklistem ? (zvlášť z pohledu člověka na něm umístěného)
"Jaký rozdíl je mezi "omezeným" a neomezeným blacklistem ? (zvlášť z pohledu..." - zobrazit celý komentář
.
.
.
.
"Nikdo nezkoumal jak kdo má nastavené blacklisty. Cílem blacklistu je..." - zobrazit celý komentář
Pane Macenauere, ze strany většiny rozhodně není zájem, proto stahuji svou žádost a omlouvám se za otevření tohoto vlákna. Protože nadále nemá smysl, pokud chcete, zrušte ho na mou žádost. Děkuji.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).