-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Komentovat fotografie v této galerii mohou pouze její členové."
------
Jak se prosím stanu členem této galerie, abych mohla, jako asi 15 let, i nadále komentovat fotky v TD?
Je legrační, jak si každý přizpůsobí pravidla podle potřeby :-) A ne. Není v nich psáno "Hodnotit mohou pouze členové". Hodnoťte snímky ostatních soutěžících znamená jen vzkaz, aby lidé nejen vkládali, ale zapojili se i slovně. Nehledě na to, že jde o soutěž uživatelskou, s dlouholetými zvyklostmi a admin by s ní neměl mít nic společného. Proto ani nechápu jeho zásah na žádost jednoho ukřivděnce, který navíc z nějakého důvodu reagoval pouze na můj komentář a vůbec mu nevadily stejné příspěvky jiných, byť taky nesoutěžících. Ale proč se vlastně divím...
Komentovat fotografie v této galerii mohou pouze její členové, jsem člen takže můžu komentovat ...super! A z toho plyne, že můžu hodnotit....super! Jenomže já nechci neboť pravidla byla změněna v průběhu soutěže a to je dle mě nepřijatelné.
"Co se to děje? U všech fotek TD mám vzkaz: Komentovat fotografie v této..." - zobrazit celý komentář
Maruško, je to děs. Já a ještě snad někdo máme přístup k napsání 1.,2. a 3 místa. Projela jsem fotky a napsala svoje zjištění na FA, snad Adam odpoví a něco s tím případně udělá, aby se mohlo hodnotit. Tak budeme muset vydržet, M.
Aj, to bude hodně komplikované programování změn.
Ukřivděnec reagoval když komentující měli ještě několik hodin na zvážení vložit nebo nevložit, čas byl. Takže nové programování bude muset sledovat čas, a zakázat ten komentář až ke konci vkládacího dne.
Už jsem psala do redakce, tak to snad co nejrychleji napraví.
Tak já si tady lámu hlavu, co jsem udělala špatně, že nemůžu vložit komentáře a ejhle, jestli jsem to dobře pochopila, tak máme blokaci všichni. To by mě tedy zajímalo, kdo je tedy členem galerie, když né soutěžící???
"Už jsem psala do redakce, tak to snad co nejrychleji napraví...." - zobrazit celý komentář
Už jsem na FA napsala (15:44) a popsala problém, já přístup mám a ještě někdo, tak snad Adam odpoví dřív, než obvykle a budu moci doplnit tabulku a poslat Ti ji, M.
"Už jsem na FA napsala (15:44) a popsala problém, já přístup mám a ještě..." - zobrazit celý komentář
díky Mahu, já jsem psala už ve 12:12 a zatím žádná odezva
"Tak já si tady lámu hlavu, co jsem udělala špatně, že nemůžu vložit..." - zobrazit celý komentář
Ano, jak to vypadá, tak komentáře máme zablokované všichni, jen by mě zajímalo, zda máš (já ano) možnost vpisovat 1.,2. a 3. místo do "popis" po "úpravě informací". Díky za odpověď, M
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).