-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Co nechápu, jak může administrátor, na žádost jakéhokoli jednotlivce, zasahovat do soutěže, která mu nepřísluší. Vždy šlo o soutěž, na které se domluvili běžní uživatelé mimo FA, aby nebyla nuda, vytvořili si pravidla, na kterých se domluvili, jen je časem začal administrátor zveřejňovat. Proto jediný, kdo může něco měnit, je vyhlašovatel soutěže (tj výherce soutěže minulé), který zodpovídá jak za sčítání, tak dodržování pravidel a s tím i případné vyloučení "porušovatele pravidel" ze soutěže. Pro FA jde o běžné fotky, hodnocené kýmkoli bez jakéhokoli omezení. Docela by mě zajímalo, jestli by stejně rychle reagoval na mou potřebu jakékoli změny (odpovím si sám. Ne )
"Ano, jak to vypadá, tak komentáře máme zablokované všichni, jen by mě..." - zobrazit celý komentář
Vypadá to, že vkládání popisu do fotografie funguje, tak snad to bodování dopadne ;-)
Souhlas s E. B. E. tuhle soutěž jsme si vymysleli my fotografové před 20 lety, sama se během let cizelova... pravidla jsme si sami ladili... a teď takový šlendrián.
Mne to bohužel stále nefunguje, i když jsem psala také adminovi hned. Nemůžu napsat u své fotky hodnocení... tedy první tři místa, jak to vidím já.
"Mne to bohužel stále nefunguje, i když jsem psala také adminovi hned...." - zobrazit celý komentář
Maruško, Ty tam nemáš u své fotky "upravit informace" (vpravo zelené písmo)? Pokud ano, tak na to klikni a otevře se Ti místo - "popis" k napsání Tebou vyvolených, M.
Nikde jsem v pravidlech nenašel, že ti, co nevložili fotografii, nesmí komentovat. Z mého pohledu je rozdíl mezi komentováním a hodnocením zcela zásadní. Kromě toho (jak píše Marie) v současné době není možnost komentovat ani pro účastníky TD.
"Maruško, Ty tam nemáš u své fotky "upravit informace" (vpravo zelené písmo)..." - zobrazit celý komentář
Tak to asi půjde...diky.
Hele, a jste si jisti, že když jste vložili fotografii do galerie TD, jste automaticky jejími členy? Kde se to píše? (Protože komentovat mohou pouze členové.)
"Hele, a jste si jisti, že když jste vložili fotografii do galerie TD, jste..." - zobrazit celý komentář
Přesně tak. Každý člen by se měl prokázat platnou legitimací a zaplacenou známkou. Jinak neuvěřím, že je členem.
MSD, výborná myšlenka... dost mě baví, nechci tady tomu tady moc lichotit ale pomalu se ocitám v románu F. Kafky:-D
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).