-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Výhercům gratuluji, ostatním děkuji za účast. Výsledky jsem zapsal. Jakmile se ke mně dostane nové TD, zveřejním ho.
Děkuji. Adam
Srdečne gratulujem Monike a Tomášovi za skvelé umiestnenie :). Koniec dobrý všetko dobré :)...
"Gratuluji drapce, KáStefi, cimlerové a MaTal ke krásnému umístění. Pokusím..." - zobrazit celý komentář
Díky Tome, ale mám chuť z té bedny sestoupit na zem vedle, abych podrtrhla ten rozdíl. Máte s Monikou víc jak 55% všech přidělených bodů a to je super výsledek, gratuluji oběma, Mahulena.
Gratuluji vítězům, všem na bedně i ostatním autorům zajímavých fotografií.
"Díky Tome, ale mám chuť z té bedny sestoupit na zem vedle, abych podrtrhla..." - zobrazit celý komentář
Mahuleno, já si myslím, že na té zemi musíme stát všichni. Nikdo z nás (zatím :-) ) není Sudek ani Drtikol, a obávám se, že ani dlouho nebude. Berme to jako poměrně inteligentní zábavu a snažme se v rámci možností se zlepšovat. A nesmíme to bodování brát příliš vážně, na jiném serveru by to jistě dopadlo jinak. Každý máme trochu jiný vkus, tak se hlavně musíme snažit vyhýbat se kýči. Tom
Také gratuluji všem vítězům a zvláště Tomovi a Drapce k prvnímu místu. Díky za pěkné a zajímavé další TD Emoce. Těším se.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).