-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Hezký den všem fotografům,
přikládám pravidla pro následující TD "PŘÍRODA ČARUJE"
PRAVIDLA:
---------------
Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (8.2. 2024) až do 7.3. 2024.
Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 7.3. 2024 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.
Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 8.3. do půlnoci pondělí 11.3. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.
VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
---------------
Přeji všem dobré světlo.
Adam
Hezké téma, jen doufám, že bude brzy konec té šediviny, co u nás je. Přeji všem hezké footoúlovky.
Krásné TD :)
Super - bezva.
Hmmm, to zní jako výzva. A zajímavá.
Vašek
Od dnešní půlnoci můžete vkládat snímky do této soutěže. Přeji všem hodně zdaru.
Připomínám , že dnes je den kdy se boduje.
Téma " Příroda čaruje " je už minulost a rád bych vás seznámil s výsledky.
Do TD bylo vloženo 33 fotografií od 18 autorů, bodovalo 13 autorů , body získalo 14 snímků. Dva autoři byli vyloučeni pro nesplnění podmínek TD (datum). Rád bych všem účastníkům poděkoval za účast v soutěži. Jenom škoda , že 3 autoři také nebodovali. A teď to nejdůležitější, tedy pořadí:
1. místo Míla Vildová Jarní probuzení 24 bodů
2.místo Petr52 Duha nad městem 10 bodů
3.místo Marie Rozvíjej se poupátko 9 bodů
4.-5.místo grga pitič Jinovatka I 5 bodů
casablanka Sedmikráska po ránu 5 bodů
6 - 7.místo Andrej Levius Ranné kúzlo 4 body
Anassia Mechové zátiší 4 body
8-10.místo DaHo Bere si zpět... 3 body
Andrej Levius Fešák 3 body
Anassia Jsem malej ale šikovnej - 3 body
Dále bez určení pořadí 2 body získali :
KIV Namaluj mi nebe
drapka Duhová
grga pitič Jinovatka III
Andrej Levius Účes
Pokud jsem někde udělal chybu , budu rád když mě na ni upozorníte, abych ji mohl opravit.
Míle velká gratulace k vítězství, bylo to jak se říká " O parník". Také blahopřeji Marii k třetímu místu a vám všem k vaší aktivní účasti. Budeme se těšit na další téma.
Ahoj, děkuji za krásné téma. Opět jsme si to užili .Gratuluji Míle a Petrovi k 1. a 2. místu. Já jsem velmi potěšena místem 3. Jsem tedy také na bedně. :-) a všem velmi děkuji za hlasy. Též velké díky za vyhlášení výsledků i starosti okolo Petrovi52. A těším se na další dubnové nové TD. Jaké Mílo bude? :-)
Takové to bylo vděčné a všeobjímající téma, ale bohužel jen vítězná fotografie podle mého splňovala atributy fotky s nějakými nároky - měla kompozici, světlo, plasticitu i příjemné barvičky. Jinak velká slabota - popisné snímky bez nápadu, často kulhající technické úrovně. prostě jen honem něco vyfotit, ať mám co vložit. Škoda, příště lépe
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).