• Milan Topor
    Milan Topor
    28.04.2008 22:54

Nove zrcadlovky od Sony dle mych zkusenosti zvladaji mereni expozice o dost lepe nez digitalni Dynaxy.
    Ty mely sklony k podexpozici s tim, ze nekdy to ujelo i naopak.
    Sony exponuje spise na svetla a preexponovanych snimku jsem moc nemel.
    Jinak pokud Taffey myslel podporu SSM, tak u A700 je podpora 100% a u A200 nevidim nejmensi duvod proc by nebyla.
    HSM a USM objektivy bych radeji nechal uzivatelum jinych znacek ;).

• Eduard Juleny
    Eduard Juleny
    28.04.2008 23:02

co uz :) http://fotoinfo.sk/obchod.php?act=detail&menu1=1&menu2=1&menu3=3&id=503

• Demis Novicky
    Demis Novicky
    28.04.2008 23:05

Ahoj, tedy raději pořídit tuto alfu než D40X ? A ještě, LCD má nebo nemá výklopný ? Dík ...

• Karel Omes
    Karel Omes
    Autor
    28.04.2008 23:09

Milan:ano podpora SSM je :o)

• Karel Omes
    Karel Omes
    Autor
    28.04.2008 23:10

Denis: A200 nemá vyklopný displej.. A300 a A350 ano..

• Milan Spurný milans
    Milan Spurný milans
    29.04.2008 10:15

Ve "stati" o blesku a systému ADI čárlí píše: ... "Tento systém je aktivní ale jen v kombinaci s novými objektivy Minolta řady D a objektivy Sony."

Chtěl bych jen upozornit či doplnit, že ne všechny Sony objektivy, jak vyplývá z citované věty, jsou D-čkové a podporují ADI.

• Leoš Suchánek Trhač
    Leoš Suchánek Trhač
    29.04.2008 10:50

Test se povedl, jedna hnida, asi překlep ze statě o blescích:

Při použití blesků jiných výrobců je použito standardní TTL měření

Tam zřejmě má být slovo >objektivů<...

• Karel Omes
    Karel Omes
    Autor
    29.04.2008 11:19

Trhač: pravda, ono by to tam mohlo být oboje, objektivy i blesky

• Martin Picka 1
    Martin Picka 1
    12.05.2008 23:40

to čarlí:
    V te obrazove kvalite mas rozhodne pravdu.
    Objektiv je zaklad a v tomhle bych A700 rozhodne neprecenoval. Cenova propast je fakt markantni.
    Pri tom hodnoceni je videt, ze mame kazdy jina kriteria. Ja beru, ze vsechny moderni DSLR maji obrazovy vystup pomerne podobny a tak v podstate hodnotim je user friendly ovladani a hlavne drzeni fotoaparatu s nasazenym rozmernym objektivem.
    Asi jsem trosku zmlsanej ze 7D... :-)

• Jakubík
    Jakubík
    16.05.2008 13:01

Mám A200 2 měsíce a jsem na výsost spokojenej. Mám jednu chybu co se týče designu a jednu co se týče ovládání ale na to sem si zvyknul šlo o posun clony to mi dělalo ze začátku problémy a designová chyby že je blízko "držák" na pravé straně od "bajonetu(nevím jestli sem to dobře popsal)" (bude to tam brzo poškrábané). Co se týče těch zvuků jak tady kdosi psal tak jsem spokojenej Canony na mě moc "brečeli" tady je ten zvuk takovej tvrdší můj názor):-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse