-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
moje první zkušenost není právě příjemná a týká se karty Memory Stick PRO Duo, která je uváděna takřka všemi int. obchody včetně samotných domovských stránek sony, jako kompatibilní. Osobně jsem tam ale příslušný slot nenašel - děs-běs!! další dojmy jsou zatím trochu rozpoluplné, např. při ISO 400 mi šum přijde už velmi podstatný, tak nějak bych si troufal napsat, že kmd5D je na tom v tomto ohledu lépe.. dále jsem hned při prvním nahrání fotek zaznamenal asi čtyři prachová smítka na snímači, to už s tím snad někdo musel fotit?!?!, jinak vážně nechápu, jak se mi tam dostala - mech. sklepání bude zřejmě jen taková kolonka pro zaplnění místa, protože všechny čtyři pevně odolávají.. nuže, první seznámení se nám právě nevydařilo, tak snad to postupem času nabere jiný směr:/ pozitivum je rozhodně lcd, tam je progres oproti kmd5D znatelný.. jinak souhlas s kolegou ohledně clony..
pro Anfield: já tedy nemám A200 (mám KM5D), ale řekl bych že slot na memory stick hledáž zbytečně a že je řešen redukcí v provedení CF karty. Ale mohu se mýlit :-)
oprava: hledáš
Čuk: to je mi jasné při prvním pohledu, ale sony je zřejmě přesvědčena, že tomu tak není...
slot na memory stick pro duo tam nie je a ani som si nevsimol ze by to niekde uvadzali, uvadzaju kompatibilitu s nimi a to cez cf puzdro....
stale s nim fotim a stale velka spokojnost, len sa s nim treba vediet naucit fotit, vediet nastavit spravne parametre v danom okamihu, vela experimentovat a fotky su uzasne, krasne farby.vyvazenie bielej volim manualne podla toho co a v akom svetle fotim, farby volim vivid, iso sa snazim nechat na stovke lebo lahko aj pri dennom svetle vam zvoli zbytocne vyssie iso, vypinam potlacenie sumu, vacsinou fotim v priorite clony.
Hodnotit A200 na 70% A700 je trošku drsný.Souhlasím s těmi 30% max.40%.Rozdíl je obrovkej hlavně v čipu, ergonomii a display.Kovové tělo je fajn,ale i plastové vydrží víc,než vnitřek.Obrovský rozdíl je šumu a dyn.rozsahu čipu.Rozdíl mezi CCD a CMOS je hodně znát.
Přijde mi to jako porovnávat např. D80 a D300,kde je cenový rozdíl cca stejný,ale výbavou propastný,prostě odpovídající cenovému rozdílu.Přesto z nich dostanete téměř stejně dobré fotky,pokud víte jak.
To nemění nic na tom,že za tu cenu je A200 výborný stroj a super volba.
P.S.mám obě těla,tak vím o čem mluvím.A200 je jako druhé tělo super,ale na větší focení vždy A700,je radost s ní fotit.
zaujimali by ma testy s dalsimi objektivami a ine znacky ako napr sigma, tamron. Vie niekto o takychto testoch s timto telom?
pokud by A200 byla na 30% tak A300 a a350 bude u nuly... bohužel
test bude co nevidět
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).