Téma dne "SVĚTLO" - čtvrtek 6.6.

• MSD
    MSD
    06.06.2024 12:24
    Reaguje na KIV 06.06.2024 12:17:

"Tak šup šup, doufám že to stihneš... těšíme se......." - zobrazit celý komentář

Ještě nevím v kolik, ale stihnu. Těším se :-)

• MSD
    MSD
    09.06.2024 12:01

Navrhuji, aby se následujících TD nesměli účastnit fotografové, kteří mají někoho na blacklistu. Tím, že nemohou být komentováni všemi ostatními účastníky TD, mohou být svým způsobem zvýhodněni, což je nesportovní, nefér. Nebo si mně z blacklistu vyndáš, stejně nevím proč tam jsem? Po pěti letech by snad už všechno mohlo být promlčené :-)

• KIV
    KIV
    09.06.2024 13:15
    Reaguje na MSD 09.06.2024 12:01:

"Navrhuji, aby se následujících TD nesměli účastnit fotografové, kteří mají..." - zobrazit celý komentář

To máš tak - vyžadovalo by to najmout programátora co by nejdřív naštudoval celý systém a pak nastavil jak zjistit kdo koho má v IL právě teď (a i to je nejednoduché, protože od vložení do TD do vyhodnocení TD se to může změnit), a pak by naprogramoval tu tebou navrženou změnu, no a tak to typuju na pěknejch pár desítek tisíc...
    Mno, jednodušší by bylo kdyby u každého v profilu byl prostě seznam lidí co je má dotyčný v IL (to by bylo taky na programátora, ale levnější)... a prostě jednoduše bychom takového člověka sami nenavrhli a nedali mu bodíky...
    No, myšlenka není špatná, ale nevím jestli by za tu investici to TD stálo a komu....
    A ruku na srdce, co ty ostatní soutěže, tam taky nebo tam je to OK?...
    S promlčováním - to jsem už dávno navrhovala na roční amnestii, a to neprošlo, nikdo se nepřidal... ale jakýkoliv zásah do čehokoliv by znamenalo programátora -- kdysi tu byl Radik, ten by to zvládl bleskově, a takové "drobnosti" dělával průběžně, ale ten už tu není. Doba není lehká, a jsem ráda že tu ten portál máme, takže...

• MSD
    MSD
    09.06.2024 13:54
    Reaguje na KIV 09.06.2024 13:15:

"To máš tak - vyžadovalo by to najmout programátora co by nejdřív naštudoval..." - zobrazit celý komentář

Já vím, je to staré téma. Ale i když se ti to nelíbí, nejjednodušší a nejlevnější by bylo prostě zrušit BL. Hned by to tady bylo objektivnější, a tedy i zajímavější.

• MSD
    MSD
    09.06.2024 14:44

"To máš tak - vyžadovalo by to najmout programátora co by nejdřív naštudoval..." - zobrazit celý komentář

A u toho promlčení - já bych to chápal spíš jako lidské řešení, nikoli technické. Prostě ten, kdo mě má na BL, by si řekl: “Už je to pěkná řádka let, co tě mám na BL. Zkusím jestli jsi už dospěl a zmoudřel.” A zkusmo mě odblokuje :-)
    P.S. Už je mi sedmdesát :-)

• KIV
    KIV
    09.06.2024 16:30

Tak předpokládejme že svět je růžový, lidi jsou hodní, a někdo to chce udělat jen neví jak. Tak tedy takhle: Jděte do své galerie kde máte své fotky. Nahoře na té černé liště je "Můj účet". Klik levým. Pak klik na "Nastavení". Vlevo je "Profil uživatele", tam vidíte "Černá listina" - klik na to. Buď se vám objeví "Žádní blokovaní uživatelé", anebo koho tam máte vy, a odblokujete koho chcete - přesný návod teď dát nemohu, já tam nikoho nemám, ale nejspíš vás to navede samo poté co na něj kliknete... Tak třeba to pomůže, a někteří budou možná překvapení, koho tam po roky zapomněli...

• MSD
    MSD
    09.06.2024 18:33
    Reaguje na KIV 09.06.2024 16:30:

"Tak předpokládejme že svět je růžový, lidi jsou hodní, a někdo to chce..." - zobrazit celý komentář

Děkuji. Jsi hodná, já bych nevěděl jak na to :-)

• E.B.E
    E.B.E
    09.06.2024 21:40

Nechápu, k čemu "najímat" programátora, když jde o uživatelskou soutěž, kterou vyhlašuje další uživatel a o jejímž výsledku rozhoduje stejně tak jen uživatel na základě podmínek, které si určili zase jen uživatelé. Stačí prostě jen podmínky dodržovat a jejich porušovatele vyžadit z hodnocení. Za mě jednoduchá záležitost. Proč dělat z komára velblouda

• KIV
    KIV
    09.06.2024 22:57
    Reaguje na E.B.E 09.06.2024 21:40:

"Nechápu, k čemu "najímat" programátora, když jde o uživatelskou soutěž,..." - zobrazit celý komentář

Aha. A jak bys teda zařídil "...aby se následujících TD nesměli účastnit fotografové, kteří mají někoho na blacklistu"? Pěkně prosím smutně koukám by asi nepracovalo...

• E.B.E
    E.B.E
    10.06.2024 09:24
    Reaguje na KIV 09.06.2024 22:57:

"Aha. A jak bys teda zařídil "...aby se následujících TD nesměli účastnit..." - zobrazit celý komentář

Pokud to není "očividný", pak stačí upozornění účastníka rozhodčímu "nemůžu hodnotit" a daný soutěžící ma smůlu. Jeho účast se nepočítá. Nevidím žádnou složitost. A časem to lidem docvakne a dají si příště pozor sami.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse