-
Diskuse ke galeriím |
21
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Pokud to není "očividný", pak stačí upozornění účastníka rozhodčímu "nemůžu..." - zobrazit celý komentář
No přesně. Jenže aby mu to dalo to upozornění "Nemůžeš hodnotit", tak nejdřív musí nějak být zjištěno že má někoho v tu chvíli v IL, a pak malý prográmek mu to vložení musí zatrhnout. A to bys udělal jak?
"No přesně. Jenže aby mu to dalo to upozornění "Nemůžeš hodnotit", tak..." - zobrazit celý komentář
Jaký upozornění zase? ...soutěžící chce hodnotit, vyskočí na něj "nejde to, jste na blacklistu". Tak napíše "vedoucímu", nebo do fóra k soutěži. Co je na tom složitýho a jaký upozornění potřebuješ?
Nejde hodnotit. Viz příloha. Nestačí to takhle? :-)
"Jaký upozornění zase? ...soutěžící chce hodnotit, vyskočí na něj "nejde to,..." - zobrazit celý komentář
Aha. Takže tedy řešíme to aby nemohl vkládat ten co JE na blacklistu, nebo ten co MÁ někoho na BL?
Já sice nic neřeším, ale jestli tomu rozumím dobře, tak každá soutěž je o tom, že mají všichni účastníci stejný podmínky, pravidla, možnosti. Jinak soutěž ztrácí smysl. Co se týká vkládání, o to taky nejde. Ať si každej vkládá, co chce a jak chce. Spíš jde o vyloučení soutěžícího porušujícího pravidla. A bránění v hodnocení (tj umístění na BL) je podle mě porušení pravidel jakékoli soutěže.
"Aha. Takže tedy řešíme to aby nemohl vkládat ten co JE na blacklistu, nebo..." - zobrazit celý komentář
Kam ty na ty blbosti chodíš? ...proč by měl být na vině ten, co je na blacklistu??? :-(
Romane, prosím tě, mohl bys mi tohle přeložit, tedy jak tomu rozumíš:
"Navrhuji, aby se následujících TD nesměli účastnit fotografové, kteří mají někoho na blacklistu."
To je na co jsem totiž reagovala.
To co jsi navrhl ty, to podle mne již dlouhé roky existuje.
"Romane, prosím tě, mohl bys mi tohle přeložit, tedy jak tomu rozumíš: ..." - zobrazit celý komentář
Nevím, co bych měl překládat. Ano. Ze soutěže budou vyloučeni účastníci, mající na BL jiného soutěžícího v dané soutěži (tj ať si mají na blacklistu stopadesát lidí, ale nikoho, kdo se účastní dané soutěže. Nebo jinak: Na soutěž z blacklistu vyndat, po soutěži klidně vrátit. Každýho věc)
"mající na BL jiného soutěžícího v dané soutěži "
Tak gratuluji. Připočti pár tisíc tomu programátorovi... :-)
""mající na BL jiného soutěžícího v dané soutěži " Tak gratuluji. Připočti..." - zobrazit celý komentář
Fakt mám opakovat prvotní příspěvek??? ...co máš pořád s programátorem? ...ale že se ptám :-(
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).