-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Můžeš mi, prosím, nějak napovědět, alespoň rok. Poctivě všechno projdu, tedy mé fotky a tvé fotky z té doby. Nejsem si jist, zda bych zvládl procházet historické příspěvky na fórech. Ale pamatuji si, že už jsem kdysi dávno hledal, jakou jsem ti mohl zavdat příčinu k umístění na BL. Prosím.
"Můžeš mi, prosím, nějak napovědět, alespoň rok. Poctivě všechno projdu,..." - zobrazit celý komentář
Promiň, nebudu hledat ve kterém roce jsi snímek vytvořil. Popravdě ve chvíli, kdy jsi tu fotku tenkrát zveřejnil jsi u mě definitivně skončil. To pro mě byl a stále je prostý osobní útok.
"Promiň, nebudu hledat ve kterém roce jsi snímek vytvořil. Popravdě ve..." - zobrazit celý komentář
Děkuji. Tak to už asi najdu :-)
Gratuluji vítězi TD Světlo, děkuji Míle za práci okolo a těším se na nové červencové TD. Jaké asi bude?
"Promiň, nebudu hledat ve kterém roce jsi snímek vytvořil. Popravdě ve..." - zobrazit celý komentář
Já jsem takový prostý slovanský dobrák! Hledám hodiny příslušnou fotku mezi svými publikovanými od roku 2008 než mi dojde se podívat, od kdy tady jsi ty. Tolik jsem chtěl, abys mi odpustila aniž jsem věděl co. Ty jsi svoji fotku vymazala včetně zřejmě bohaté diskuze! A já musím říci, že snad jediné, co je na mně protivné je to, že jsem vždycky upřímný a VŽDYCKY mluvím pravdu! Za daného stavu věcí mi nezbývá než na své pravdě trvat a konstatovat, že se evidentně nemám za co se omlouvat. Dělej jak uznáš za vhodné. Dobré světlo :-)))
https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/fotografie/466485/?page=381fd29012b3eb47836c8cc9c4ff7e5d
"Já jsem takový prostý slovanský dobrák! Hledám hodiny příslušnou fotku mezi..." - zobrazit celý komentář
Vidíš, právě proto jsem nereagovala a žádala tě abys mě neobtěžoval. Vytvořit na základě nějaké debaty při neshodě názorů fotografii, která bude hloupě někoho urážet a karikovat už je pro mne zcela osobní urážka.
Také ti přeji dobré světlo.
"Vidíš, právě proto jsem nereagovala a žádala tě abys mě neobtěžoval...." - zobrazit celý komentář
Oba víme, že tak to není. Nemáš pravdu a ta moje fotografie (s textem) to dokazuje! Nejdříve jsi mně a E.B.Eho dala na blacklist a svoji fotku jsi vymazala a AŽ POTOM jsem já publikoval svoji fotografii. Takže moje fotografie byla až reakcí na tvoji urážku danou tím, že jsi nás dala na blacklist. Dobré světlo!
"Oba víme, že tak to není. Nemáš pravdu a ta moje fotografie (s textem) to..." - zobrazit celý komentář
Adekvátní eakce na to, že jsem dala někoho na BL je to že se ho pokusím zesměšnit svou fotografií? Asi máme oba tyhle osobní hranice někde úplně jinde. Tenkrát jsem nesmazala jen jednu fotografii, ale smazala jsem tuším celou svou galerii ve chvíli, kdy mi došlo, že celou dobu se ti jednalo jen o to dělat ze mne hlupáka a zesměšňovat mě a dokonce jsem v té chvíli byla rozhodnutá odsud úplně odejít. Pak jsem se rozhodla, že se nemám zač se stydět a že se jen tak nedám. To, že ty s tím máš neustále problém je jen a pouze tvou záležitostí a nikoliv mojí. Už jsem ti věnovala dost svého času a to i když jsem předem věděla, že zbytečně. Takže už mě prosím skutečně neobtěžuj. Děkuji, žes mě ujistil, že tě rozhodně mám na black listu oprávněně.
Tímto debatu s tebou opět končím a už nebudu na tvé další případné komentáře reagovat. Zareagovala jsem pouze ze slušnosti, ale myslím, že nyní to již bohatě stačilo. Pěkný večer a znovu i tobě dobré světlo.
Chtěl bych tady být se všemi v dobrých nebo alespoň žádných vztazích. Jsa unavený, nechci se už montovat do problematiky blacklistu apod. Fotku “Atropina” jsem smazal a tímto se Atropině veřejně omlouvám. Opravdu jsem si neuvědomil jak moc se jí to dotklo. Mirek
Všem děkuji za hodnocení, potěšilo, že moje fotografie zaujala. Bylo zde tolik invenčních fotografíjí.
Méně už mne potěšil výběr tématu a zvláště potom vyhodnocení,
které opětně nebudu umět spočítat, jak už se jednou stalo.
V minulém týdnu jsem navštívil výstavu Polské abstrakce, tak mne napadlo, že by se nové téma mohlo dotknout abstrakce. Ale po delším zvažování mi došlo, že je to dost obecné, ale s té geometrické abstrakce bych si vypůjčil čtverec.
A v posledním tématu mne zajaly méně častá zátiší.
Takže téma, bude zátiší ale do čtverce, což trošku stíží kompoziční řešení.
Doufám, že Vás bude bavit a ještě jednou děkuji
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).