-
Diskuse ke galeriím |
21
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Všem děkuji za hodnocení, potěšilo, že moje fotografie zaujala. Bylo zde..." - zobrazit celý komentář
Rozumím tomu správně, že je požadováno pouze zátiší na fotce čtvercového formátu?
"Rozumím tomu správně, že je požadováno pouze zátiší na fotce čtvercového..." - zobrazit celý komentář
Rozumím tomu stejně.
"Rozumím tomu správně, že je požadováno pouze zátiší na fotce čtvercového..." - zobrazit celý komentář
Přesně, zátiší ve formátu 1:1, tedy čtverec
Mílo, mrzí ma, hodnotenie som nestihla:( . Blahoželám všetkým na bedni :). Nové TD zaujímavé
Nemohlo by se už oficiálně vyhlásit TD na příští měsíc? Děkuji.
"Adekvátní eakce na to, že jsem dala někoho na BL je to že se ho pokusím..." - zobrazit celý komentář
Jenom upozorňuji, že jsem 11.6. zveřejnil omluvu. Dobré světlo.
"Jenom upozorňuji, že jsem 11.6. zveřejnil omluvu. Dobré světlo...." - zobrazit celý komentář
Díky za upozornění. Promyslím to, zda jsem schopna překousnout vlastní nasštvanost a odpustit. Každopádně děkuji za omluvu a přeji také dobré světlo.
"Díky za upozornění. Promyslím to, zda jsem schopna překousnout vlastní..." - zobrazit celý komentář
Jsem rád, že jsem se ti omluvil za tu fotku "Atropina". Opravdu. Ale ta fotka byla publikována ve chvíli vzteklé frustrace z toho, že se nemůžeme domluvit kvůli tomu BL. Moc jsem chtěl! Ale dnes už tady zřejmě není ta tvoje fotka ani diskuze pod ní. To je nevratný stav, takže už není co řešit. Tím to končí. Je jedno, jak se rozhodneš. Hořko zůstává tak i tak.
Dobré světlo!
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).