-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Děkuji za blahopřání. Děvčatům a dalším také blahopřeji k umístění v tomto zajímavém TD.
Nové zadání co nejdříve zašlu do redakce. Doufám, že tu ještě nebylo a že se rádi zapojíte.
Vašek.
"Bohužel některé editory (ne-li všechny) to umožňují, kromě toho existují i..." - zobrazit celý komentář
Čest? Není to sprosté slovo :-( ?
"Bohužel některé editory (ne-li všechny) to umožňují, kromě toho existují i..." - zobrazit celý komentář
Ahoj. Je možné, že někdo nastavení hodin a datumu ve foťáku neřeší. jak jsem se dozvěděl pod jednou takovou fotkou.
Připsaný datum pořízení mohl být pravdivý, ale pokud se neshoduje s exif- em u fotografie, tak je to přinejmenším podezřelé.
Pro vložení fotek do TD jsou nějaká jednoduchá pravidla, které by měly být dodrženy.
Pokud někdo vloží fotku mimo pravidla? No, já bych z toho ani nemohl mít radost.
Více mě mrzí, všeobecně, že sem někdo vloží fotku, nekomentuje ostatní autory a následně ani nehodnotí. Povinnost to sice není, ale očekával bych to.
Přeji všem krásné dny. Vánoce jsou na dohled. :-)
Vašek /Festa/
"Hezký den všem Vyhodnocení: 1. místo Festa Kružítko? 17 bodů 2. místo Lenka..." - zobrazit celý komentář
Pochvala za vyhodnocení. I jsem se zasmál. Festa 689989. :-)))))
Vašík
Též se přidávám s gratulací Festovi a ostatním na stupních vítězů. Také děkuji Lence za organizaci a pěkné téma, no nezbývá než se těšit na další - prosincové TD, které nám poskytne vítěz. Určitě to budou zase pěkné a zajímavé fotky.
Ahoj vespolek,
protože je pátek, tak abych neprodlužoval trapné ticho, vyhlásím raději nové TD sám. (Do redakce jsem ho posílal včera v poledne.)
Nové TD zní:
ALKOHOL- metla lidstva?
Nechám na Vás, jak toto zadání pojmete.
Nebudu psát, co po Vás chci, ale co nechci.
Zdržte se prosím vkládání fotografií osob, které tato metla zrovna zasáhla, jedině by šlo o autoportrét.
Upozorňuji, že toto TD není povinné, proto není potřeba se omlouvat za neúčast.
Těším se na Vaše fotky, komentáře a bodování.
Vašek /Festa/
Vašíku...supeer a dík. Těším se jako vždy. :-)
"Vašíku...supeer a dík. Těším se jako vždy. :-)..." - zobrazit celý komentář
Ty jsi tady Maruško takový hnací motor. :-)
V
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).