-
Diskuse ke galeriím |
19
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Obsáhlý text, dobře se to čte. V závěru mi ale chybí konstatování, pro koho je tento přístroj určen. Protože z tohoto zásadního hlediska je třeba posuzovat vše. Cena řadí přístroj mezi nejlevnější typy, takže se asi jedná o nejnižší kategorii pro zákazníky bez nějakých větších nároků a požadavků.
Navázání na staré typy objektivů mi připadá u těchto přístrojů nepodstatné, jako důležité zjištění se mi jeví šum na nejvyšších citlivostech, zde by to chtělo nějak jasněji vyhodnotit, ve smyslu jestli nastalo zlepšení nebo zhoršení vzhledem k přístroji srovnatelné kategorie předchozí generace a jak velký skutečně tento rozdíl je.
Ukazuje se, že u DSLR nastupuje trend podobat se předchozím typům EFV. Rozměry se přibližují, funkce taky. A ceny jakbysmet.
Pěkný článek. PL
jak jsem už psal v recenzi, oproti A200 je šum horší, což je špatné. A350, společně s a300 je pravděpodobně určena pro základní třídu DSLR. Co je ale potom kvalitní A200?
na druhou stranu po zmenšení 14MPix fotky na 10MPix dostaneme co se týče šumu lepší výsledek
"je tak poněkud velmi obtížné" je tak nádherná diplomatická věta :-D
Stejně je o síla, 14 mega pro foťák, který je určen na používání s nějakým 16-85, nebo co se na to vyrábí.
To snad ne, Předseda s fabiem v recenzi :-DDDDDDD
náčelník musel proniknout i zde, to by jinak nešlo..
14Mpix pro seťák určitě není, ale třeba ten Tamron 90mm/2,8 Di ho dokáže vyžít plně..
carli precetl jsem si jen zaver, ale nabyl jsem presvedceni ze by jsi se mal dat na politiku...
milí širokoúhelníci, kdo ho měl v ruce (fotoaparát A350), což skoro všichni, může zde přidat své pocity, jistě budou uvítány.
hmm foto s tim setakem dost na prd.Malej hledacek.. no je nejaka prednost pred A200? Krom ziveho hledacku a vyklopneho displeje?
upřímně není. U A300 rozhodně ne, u A350 trochu větší čip..
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).