-
Diskuse ke galeriím |
23
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
"Zvažoval jsem, že bych si jenom uvázal kočku kolem beder. To tu ještě..." - zobrazit celý komentář
staženou ? :D
:-D
"Zvažoval jsem, že bych si jenom uvázal kočku kolem beder. To tu ještě..." - zobrazit celý komentář
:-D :-D teď jsem se zasmála... doufám, že to zrealizuješ :-)
"staženou ? :D..." - zobrazit celý komentář
No, takovou tu staženou kožešinku, zručně podšitou a s pásky na zavázání. Hele, manželka řekla, že náš kocour Sysel by měl umřít dřív než já, protože kdybych umřel já dřív, bylo by mu smutno…
":-D :-D teď jsem se zasmála... doufám, že to zrealizuješ :-)..." - zobrazit celý komentář
No, ještě nevím. Ono to sice krásně hřeje, ale když mají být ty mrazy…
"No, ještě nevím. Ono to sice krásně hřeje, ale když mají být ty mrazy…..." - zobrazit celý komentář
Držím ti palce!! Já na to nemám ani figuru, ani kuráž. :))
"No, takovou tu staženou kožešinku, zručně podšitou a s pásky na zavázání...." - zobrazit celý komentář
takže ty máš vydržet jen kvůli kocourovi ? To znám, ta moje má taky hlavní starost abych venčil všechny psy, jinak je jí to jedno :D
No vida, přípravy vypadají hodně slibně :D
Ach jo, krásně nám tu začalo to předjaří... doufám že i Pražáci tentokrát dostali slabý odvar toho sněhu... Zima zatím dobrá, sněhu pořád jen tak na ruční lopatování, ale na kouzelné únorové předjaří zatím nic moc. No, budeme doufat, a foťák je připraven, kdyby aspoň zas projel traktor... :-)
"Ach jo, krásně nám tu začalo to předjaří... doufám že i Pražáci tentokrát..." - zobrazit celý komentář
Tak po dnešku je asi sněhu všude dost,u nás na severu sype od rána,akorát teda nemám traktůrek,takže pěkně růčo,než bude čas tématu,tak bude po zimě :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).