TÉMA DNE "HRA O JABLKO" - ČTVRTEK 3.4.

• MSD
    MSD
    08.04.2025 11:33

Blahopřeji všem (chtěl jsem napsat zabedněným, ale přišlo mi to neuctivé), kteří se umístili na prvních třech místech, pro přesnost Tomovi, Lence a Elimurce.
    A děkuji Atropině i Petrovi52 za vyhlášení vítězů a statistiku soutěže.
    Ostatním svým jménem děkuji za účast.
    Tome, tys musel tušit vítězství a zvažovat nové téma, tak ho rychle vyhlaš. Čekají na to davy dychtivých fotografů.
    A nakonec všem (včetně mě), co uděláme pro to, aby se TD zúčastnilo více fotografů? Není třeba zvýšit kvalitu publikovaných fotek nebo tak něco?

• KIV
    KIV
    08.04.2025 13:12

Gratulace vítězům, i všem co vložili. Fotky byly zajímavé i různorodností nápadů.
    Já se nezúčastnila, neb mi tak před půl rokem vytkl Roman, že vkládám moc, a tak jsem se zdržela a rozjímala jsem, jestli on ten Roman vlastně nemá pravdu, že na tu opravdu super fotku by měl člověk nespěchat, dát tomu čas.... :-)

• MSD
    MSD
    08.04.2025 13:54
    Reaguje na KIV 08.04.2025 13:12:

"Gratulace vítězům, i všem co vložili. Fotky byly zajímavé i různorodností..." - zobrazit celý komentář

Mám Romana rád jako vlastního, ale není třeba ho poslouchat ve všem. Jestli chceš, vymyslíš si fotku a pak jsi spokojená s tím, jak se ti povedla, tak prostě musí ven :-)
    Takže příště ;-)

• Elimurka
    Elimurka
    08.04.2025 16:26

Jéjé, děkuji za milé překvapení. Gratulka Tomovi i Lence, a taky všem zúčastněným, co šli s jabkem na trh ...... :-)

• Lenka Klimtová
    Lenka Klimtová
    08.04.2025 17:01

Gratuluji soubedníkům :-)

• KáStefi
    KáStefi
    08.04.2025 18:33

Gratuluju trojici na bedně :). Boli to príjemné jablkohrádky :)

• Marie
    Marie
    08.04.2025 19:16

I já se přidávám s gratulací Tomavovi a ostatním na bedně. Bylo to zase fajn, užili jsme si focení a hodnocení. Díky Petrovi52 a Atropině za zajímavé téma a práci okolo. No KIV, to snad nemyslíš vážně, poslouchat Ebe? Vždy se těším na Tvé fotky a následné hodnocení... tak snad příště to napravíš. Jinak se opět těším na nové májové TD. Jaké asi bude?

• MSD
    MSD
    08.04.2025 19:37
    Reaguje na Lenka Klimtová 08.04.2025 17:01:

"Gratuluji soubedníkům :-)..." - zobrazit celý komentář

Soubedníci jsou fajn :-)))

• Tomava
    Tomava
    08.04.2025 19:42

Gratuluji Lence a Elimurce, já jsem si možnost, že s touto fotografií vyhraji vůbec nepřipouštěl, proto je to pro mne velké překvapení (sám jsem preferoval svou druhou fotografii). Hned se dám do vymýšlení nového TD a zítra ho zveřejním v tomto fóru. Všem děkuji za přízeň a Atropině a Petrovi za rychlé vyhodnocení. T.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    09.04.2025 19:07

Zdravím všechny,

výsledky TD "HRA O JABLKO" jsem zapsal a připravil jsem novou galerii pro TD "TAJEMSTVÍ"

Nové TD: https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/galerie/414/

Přeji hezký zbytek týdne a dobré světlo.
    Adam

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse