-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
ggrand: Skutecne je to tak, mechanizmus je predsazen prd cip a tim padem je mensi cela sachta. To by se dalo vyresit ale nedaly by se pouzit univerzalni dily a muselo by se to cele prepracovat, coz by asi fotak prodrazilo.
U srovnani hledacku jde jen o pomer, o kolik je toho mene videt .... ;o)
:)
Pěkně, d3 je skvělá, vstřícnost pro jinou skupinu uživatelů s 700 proč né. Já jsem teď zvědavý na nástupce 6d, bude to muset být pecka schopná konkurovat sedmistovce, respektive nebyli by to rivalo kdyby se vzájemně nedpředbíhli :) Mi z toho můžem jen těžit, už aby full dělali ostatní značky...
V USA se da sehnat koukam i za 24.000,- jen telo. To uz je poradny rozdil oproti 57.000,- v CR:o)
zmrdi Nikoňácký .. Takovej dobrej foťák udělaj..
.-)
Petr Tykvart: Kde se dá v USA sehnat za 24tis? Můžeš dát link? Všude jsem ji viděl kolem 3tis dolarů...
Zarkow -> nejspíš přes nějaký vykuky z Brooklynu co sice prodaj D700 za 1500 USD, ale k tomu přípočítaj baterii, krabici, kabely a manuál za dalších 2 tisíce dolarů :)
imasik: proč kudla do zad? čip je možná stejný, ale to tělo je prostě jiná třída.
Michale:
Zmátla mě ta výměna matnice v servisu. buď se matnice dá měnit, a to normálně za pochodu, nebo je zobrazitelná mřížka. To už se musí u D3 měnit matnice v servisu, jako xenon žárovka u moderního auta?
Rumcajz: Ti sikovnejsi si ji samozrejme muzou vymenit sami .... ;o))
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).