• Radek Burda
    Radek Burda
    13.01.2009 11:25

hmmm.. tak na foceni talent bohuzel vubec nemate. Ale treba se to zmeni. Od toho je budoucnost.
    (vsichni mi rikaji, ze mam psat i pozitivne)

• ireturn1day.tumblr.com
    ireturn1day.tumblr.com
    14.01.2009 12:10

burdo - ty si chytrák, panebože..

• Renka
    Renka
    14.01.2009 12:54

Díky za reportáž, každý popisuje, co ho zaujme a s focením je to stejné. Jsme na FA, ne na WorldPressPhoto.
    Pro mne tu bylo dost zajímavých informací i záběrů, prostě proto, že to místo neznám. Dík za práci, kterou sis s tím dal.
    PS. zajímalo by mne, zda Radek Burda říká i svým platícím účastníkům Fotovandrů: "hmmm.. tak na foceni talent bohuzel vubec nemate. Ale treba se to zmeni. Od toho je budoucnost."
    To každému fakt pomůže !

• Michal Kupsa
    Michal Kupsa
    14.01.2009 13:44

Znam problematiku Karabachu z druhe strany hranice, z Azerbajdzanu a proto me clanek i fotky zaujaly, diky.

• ireturn1day.tumblr.com
    ireturn1day.tumblr.com
    14.01.2009 20:41

burda má dost..

• Walther Krupinsky
    Walther Krupinsky
    14.01.2009 21:24

Ty fotky jsou normalni fotky, jak foti vetsina cestovatelu. Rici nekomu ze nema talent pomuze asi 100x vic nez placani po ramenach Renko. Vase reakce je dost smutna a bohuzel casta. Me treba zaujalo, jak peclive u vsech fotek na ktere jsem se podival se hlavni objekt diva zasadne jinam, nez do objektivu. Skoro jako muslimske zeny. Pak se mi to zda zcela neostre a to vsechno, takze se zrejme jedna o nejakou chybku uploadu?

• Radek Burda
    Radek Burda
    14.01.2009 22:58

snad abych vysvetlil.... ano, delate bezne fotky, ktere dela pani Konopaskova se svym mjuuu. takze pro pani Konopaskovou jste mozna u vas na patre Buh.

Problem dnesniho sveta je ten, ze uz nikoho nezajimaji tyhle obycejne fotky. aby mely sanci zaujmout, musi prinest neco navic.

Podivejte se treba na svoji zabijacku jeste jednou a nezaujate. Sam si reknete, ze jste ji nafotil nekonecne nudne a jako miliony jinych fotografu pred vami.

Takze co s tim? Myslite, ze kvuli vasi zabijacce se proda vetsi naklad? Vite, nenechte se splest zdejsim obecenstvem, je zvlastni, az uchylne. Zkuste to ale odnest i s tim svym hezky pravopisne spravnym slohem skolaka z 6. tridy do nejake lepsi redakce. Pokud tam neprijedete na zlatem teleti a nekoupite si k tomu i tri celostrankove inzeraty, tak vas s tim vyrazi.

• ireturn1day.tumblr.com
    ireturn1day.tumblr.com
    15.01.2009 01:19

burda: aha, nějak jsem nepostřehl, že autor si chce svou fotografickou prací vydělávat.. prodávat kalendáře, magnetky na ledničky a tak.. se svejma fotkama..

je opravdu šílené, jak někteří chytráci vašeho typu dokáží svým zaslepeným "věděním", co je dobré, a co je špatné, otravovat lidem život.

• Radek Burda
    Radek Burda
    15.01.2009 08:49

snad jen naposled:
    podivejte se, jak pracuje "take amater", ktery take nema zadnou vetsi popularitu:

http://www.flickr.com/photos/7889576@N05/

a v detailu treba na tyto:
    http://www.flickr.com/photos/7889576@N05/482036214/
    http://www.flickr.com/photos/7889576@N05/481893167/

uz proboha chapete?
    Dnesni svet je bohuzel svine, a nedokaze ocenit ani vyse uvedene... tak snad si muzu udelat ten luxus a rict spatnym, ze jsou spatne.

• Jefin Mikštejn
    Jefin Mikštejn
    15.01.2009 09:24

Radku Burdo, myslím, že váš talent taky není největší, snad právě proto se snažíte dehonestovat ostatní, aby vaše malé nic mělo alespoň nějakou šanci vyniknout. Jinak ale máte pravdu, dnešní svět je svině, zejména kvůli sviním, které v něm žijí.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse