-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
KMPlayer je dobrý (líbí se mi, že má interní kodeky), jede to v něm dobře, ale CPU taky zatěžuje cca 45%.
lertimir: recenze je vyborna! Nejsme na serveru pro mastodonty, recentuji se zde fotaky a nikoliv recitacni rozhlasova vystoupeni umelcu ve vysilani Ceskeho rozhlasu - stanice Vltava
Jen nevím proč nemá alespoň takovéto ostření a stoprocentní hledáček 5dmkII :(
---------------.)
http://fotohemala.cz
Dobrý den,pěkná recenze.Mám jen takovou otázku. Zajímalo by mě který z těchto dvou fotoaparátů má nižší šum při vysokých hodnotách ISO: Nikon D300s nebo Canon EOS 7D?
recenze i foťák super..snad jen ten střih mohl používat oba kruhové voliče :-)
Chcel by som sa len opytat ci 7D ma automaticke fotenie. Tym myslim, ze dam fotak na stativ a nastavim si, aby napr. kazdu minutu spravil fotku (pripadne nejaky iny casovy rozostup) tak aby som pri nom nemusel ani byt. Da sa to? Ak hej tak ako? Nemozem sa k tomu nikde dopatrat... Dik moc...
RisoP: S profi ani poloprofi zrcadly zkušenosti nemám, ale tuším (tedy něco jsem o tom četl), že k tomuto účelu musíte mít speciální dálkovou spoušť, která toto umí. O tom, že by to uměl fotoaparát sám o sobě, nevím...
Alex: Kamos ma Nikon D300 a viem, ze jemu to islo ked sme spolu boli na jednej chate. Nechal to na stative a fotilo mu to pravidelne kazde dve minuty. Nepametam si ale, ze by mal k tomu nejaky zvlast ovladac este, myslim, ze nic take nemal... Dik za info aj tak
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).