-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Super článek a hodně dobrý jsou v závěru praktické tipy.
Pěkné fotky, Honzo, ale to už jsem Ti asi psal ;-). Jediná výhrada k Bhaktapuru - ten ještě Káthmándú nespolklo, přece jen je to tam kousek cesty...
Prosba. Strasne tezko shanim nejake neturisticke fotky z Nepalu. Neco malo ma Nora Stribrna, ale to si clovek predstavu neudela. Nemate nahodou nejake fotky reportazni, nez tyhle "turistiky" ? Jak je to tam s uprchliky z Ciny, co komunisticke demonstrace, nemocnice... tam musi byt boze temat, nez tyhle kopce furt dokola...
Mám otázku na autora. Je mi jasné že záleží na roční době, ale pokud pojedu v "příznivější" době, jaké klade tento trek nároky na výbavu? Myslím tím boty, atd. Jsou potřeba mačky? Péřovka? Prostě tak trochu horolezecká výbava, nebo se dá jít stejně tak jako v alpách v lepším počasí? díky za odpověď
rabur: nemam. uz jsem to psal v jizni Americe, nefotim reportaze, stejne tak jsem vzdelanim geograf fyzicky, ne politicko-kulturni,takze se predevsim venuju tomu,cemu rozumim... Delat nejake sociozavery z toho mala,co jsme ve mestech atd videli bych nechtel,nechavam povolanejsim (a rad si to prectu :)
Martin: v sezone neni potreba nic extra, serpove chodi v sandalach,maximalne botaskach... jinak samozrejme normalni turisticka vybava,pevne boty,goracovka,perovky netreba - zas takova zima tam nebyva
Díky za článek a pěkné fotky. Mám dotaz: Jak je to s elektřinou? Je možné alespoň občas v ubytovnách dobíjet akumulátory do foťáku?
jisik: baterky jdopu nabijet prakticky vsude,jen cim vys,tim draz
Moc pěkné, hned mrknu i na web, díky:)
super
Dobrý, za čtrnáct dní tam odlétám, už se nemůžu dočkat...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).