Vzrůst – nižší až střední, tvar plodu – převislý široký jehlanec, barva plodu v konzumní zralosti červená, určená pro pěstování ve fóliovníku i na poli, vyniká vysokým výnosem a kvalitou.
_______________
1. Katka Machalová - Mítch
(http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&rp=694338&gal=photo)
2. nina k. - Albert a červená pálivá paprička
(http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&rp=694389&gal=photo)
3. apple juice -...čtvrtá špitální...
(http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&rp=694369&gal=photo)
_______________
čestná cena Chrobák v mravenisku za nasazení (červených) brouků do hlavy:
http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&rp=694328&gal=photo
Nemůžete komentovat. Nejste přihlášen(a).
:)
:)
:-)
ale no tak, pánové, to je samý úsměv... tak připište aspoň vlastní recept na lečo ;)
neuviedla si podstatnu info
stiipu?
ak ano, budem sa vyskierat od ucha k uchu :))
ne ne, tyhle jsou sladké... pálivé nepěstujem :)
hergot, jsem tady po nekolikate a porad premyslim, kde se utrzky davidovych trencli vzaly na jehlicnate bonsaji :)
bavi
Vyzerá to na až prílišnú dokononalosť prevedenia fotografie, preto sa bojím, čo ti napíšem k tomu :)
ehm, Katko, to bych asi neměla psát, že ta bonsaj mi roste před oknem ložnice, že? To by mohlo vést k nežádoucím konotacím :)
fajn
Ingredience:
2 velké červené papriky, 100 g brynzy, 50 g másla, 100 g cibule, sladká paprika, 1 rajče, petrželka
Postup přípravy: Papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme. Prolisovanou brynzu smícháme s měkkým máslem, nakrájenou nebo nastrouhanou cibulí, mletou červenou paprikou a nasekanou petrželkou. Směsí naplníme půlky paprik a ozdobíme proužky rajčete.
:)
zaujalo :-)
:-)
Jo.
:-)
jedním slovem krásná..:)
Stále stejná dětinskost, stejná klaka.
chmm, chmm... paprika v zimě... :+)
:)
ty si pánkovi zitkovi uniesla včely alebo mu uleteli na tvoj pozemok .?)
kompozične je to alternatíva na teba nevídaná, zdá sa mi .o)
tak by to mohlo na nejaký label od indie records :O)
pôvodne boli bonsai /za/vedené na skracovaní - kla/e/denský prístup tvorby žirafích bonsai kultivarov isto raz vojde do dejín .P)
Dano. Bravo!!
cervena fajnova.. btw, bugata to doklepl mi..
vzácný roubovanec na exotickou podnož
:)
kdyby to pozadí za nimi bylo bílé...
velmi prijemna na pohled...libi...
Ilemku, jasně, Kladno bylo vždycky průkopnické, proto jsme si prokopali tunely a vytunelovali Poldi ;)
...a pana Z. netřeba komentovat, má problém s osinami asi ;)
doufala jsem v Mici foto
je fajn, je jí tam tak akorát :) už vidím po všech těch fotkách rudě.
Leni, já jsem si říkala, že sebe nebo kocoury (nebo obojí) mám v TD pravidelně, tak jsem sáhla tématicky jinam, abych se neopakovala :o)
zajímavé +++
pá_livky jsou tu aktuální.)
nicméně, když vánoční stromek vyhodíš na zahradu...nech tam aspoň špičku.))
hmm, mrkev v zimě °-)
špatný
malinovka: respektuju tvůj názor, jen by mě potěšilo, kdyby nebyl podáván jako jediná a nezpochybnitelná pravda :o)
A když ti sem někdo napíše že to je krásný, tak se taky ozveš, aby to nebylo podaný jako jediná a nezpochybnitelná pravda?
Můžu tedy příště připojit hloupé "IMHO".
děkuji :o)
ale že mají výdrž, pobavila :))
:)
Sladké móžem. Najlepšie ked je to zavarená kápia. Tá je super. štiplavky mi doktor a moj žalúdok zakázali:(
Kua ked ja ich mám tak rád:(
Fajn foto. Ráno sa mi zdala dost oničom. (to asi preto, že ma čakalo odhŕňanie snehu z auta a sku@vená zasnežená cesta do roboty) Teraz je dobre odležaná a až na pár drobností sa z nej teším:)
sejdeme se pod paprikofníkem,možná femu i kešupa
líbí :-)
ty papričky jsou tam našroubovaný néé?;-)
:)
Na oleji nechte zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli. Poté přidejte nakrájenou na jemné proužky papriku a podlijte vodou a nechte cca 15 minut povařit. Poté přidejte rajčata a opět nechte dusit. Až bude zelenina podušená, přidejte osmaženou klobásu nebo salám (či párek) a už jen krátce společně poduste. Před přidáním vajíček ochuťte kořením, solí a rozmačkaným česnekem. Majoránky doporučuji více, právě ta dá leču jinou než tradiční chuť a pokud má být vážně řízné, pak i pěknou dávku chilli. Můžete přidat i pár lžic kečupu pro zvýraznění chuti. Zaklepněte vejci a je hotovo
pekne sa červenajú...
pravá strana tak trochu prázdna ... (?)
líbí se mi čím dál víc
k tématu se hodí výtečně....nejen
toto mi nesadlo
fajn...
Krásný kontrast PÁLIVÝCH papriček na STUDENÉM pozadí. Jak významový, tak barevný.
+
hmm, paprika musí pálit - jinak je to jen pomačkaný rajče
Jé, nějak mi nedopatřením unikla. Mimochodem, ve Vencouveru na olympiádě zase sněhuláci nosí deštník :)
*krásnýho Valentýna kočko*
Děkuju, pane Jafře... nápodobně :o)
papricky ja nerad:) ale foto fajn
:-)
plusík
ještě že se neboduje...příště dám taky zakázat..jinak mi nezaujalo bohužel nic
paprika ve středu fotky-super!/asi 3/
Hmm,domatlaná fotografie k pláči,ale ten léčí,dík .-))
dlouho se snažím Wojtarovo komenty ignorovat , ale to neustálé oplácení už opravdu hraničí s něčím , co bych nazval výrazem nezveřejnitelným . Tímto nijak neobhajuji tuto fotku. Jen mně zas W....r pěkně na..al. Tak a teď mi koukej nasypat tucet dvojek :)
ty body bych rád od Wé třináctky ...samozřejmě.
Paprika,no...Až na to,že tam ta větev není skoro znatelná a ten klacek straší...Asi jen momentka ze zahrádky, kterou takto vyfotí i pětileté dítě s mobilem,který má AF.
1. Je žádoucí, aby se komentáře týkaly fotky samotné, nikoli ostatních komentujících nebo autora a jejich názorů.
jasně. Omlouvám se i D. Kovalové, že jsem se nechal vytočit zrovna tady, ale zatmělo se mi před očima..
vlastní lečo?
tak: patlála, patlála atd....
Vem všechno co chceš v leču a leč!
pěkné pěkné
Bez urazky,ale to je fakt silene,povesila papriky na stromek a vsichni se tady rozplivaji blahem,jednim slovem krasa,nadhera atd....na te fotce neni nic uzasneho,je to obycejny cvak,kde autor nad nicim nemusel premyslet,beru to jako srandu,ale nekyteri by se meli nad sebou zamyslet!!!!muj nazor
:-)
:-)po všech stranách nezvládnuté a hlavně o ničem...