Urban…Industri­al…Minimalistic…Blo­od :)

Ahoj. Jmenuji se Vladimír Doležel a bydlím ve Šternberku. Naše město se nalézá cca 20 km od Olomouce. Chodím na střední průmyslovou školu strojní, kterou také s velkými problémy pokouším dodělat.

Nejradši mám jednoduché fotky s dokonalým nápadem a také fotky moderní architektury. Též mám rád ftoky morbidnějšího ražení…ale nebojte, nejsem žádný sadista :)

Bohužel nevlastním svůj fotoaparát, takže mám od svého kamaráda zapůjčený Olympus C-150, který už nepoužívá. Vím, že s tímto přístrojem neudělám ty nejlepší fotky, co se týká kvality, ale o to víc se to snažím vylepšit originálními nápady.....bohužel né vždy dobře provedenými.

Jsem začátečník, ale mám snahu se učit víc a víc. Fotografování se pro mě stalo za krátký čas doslova drogou. Líbí se mi na tom to, že má člověk možnost nějak se vyjádřit a podělit se se o to s ostatnímy lidmi.

Řekl bych, že je zde na fotoaparat.cz partička dobrých lidí a kvalitních fotografů, kteří nejsou lhostejní k začátečníkům a rádi jim poradí. Snad do této party taky patřím.

No a nejoblíbenější fotografove?? No zde je to rozhodně Dhakra a Alice Prokopová no a mimo FA je to Kája Saudek a Erwin Olaf.

Číst více...

Nejlépe hodnocené fotografie

Nejnovější fotografie

Nejnovější článek

Uživatel není autorem žádného článku.

Čím fotím

Informace o technologiích nejsou vyplněny.

Sledovaní uživatelé (0)

Kdo mě sleduje (0)

Další články