Téma dne "SYMETRIE" - čtvrtek 7.12.

  • Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    08.11.2023 22:21

    Hezký den všem fotografům,

    přikládám pravidla pro následující TD "SYMETRIE"

    PRAVIDLA:
    ---------------
    Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (8.11. 2023) až do 7.12. 2023.
    Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 7.12. 2023 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.

    Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 8.12. do půlnoci pondělí 11.12. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
    1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.

    VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
    Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
    ---------------

    Přeji všem dobré světlo.
    Adam

  • KIV
    KIV
    08.11.2023 23:40

    "chci, abyste však pro toto TD nefoťili náhodně, ale cíleně. Jak kdysi jednou někdo zmínil: nejedná se o kvantitu, ale o kvalitu. Jestli nemáte čas, nefoťte jen proto, abyste se zúčastnili…"
    Upřímně? Tohle bych do požadavků nedávala....

  • casablanca
    casablanca
    08.11.2023 23:52

    Tak pravděpodobně beze mne ...

  • Marimona
    Marimona
    09.11.2023 10:48
    Reaguje na casablanca 08.11.2023 23:52:

    "Tak pravděpodobně beze mne ......" - zobrazit celý komentář

    ale účast není povinná :D :D

  • Marie
    Marie
    09.11.2023 13:00

    No, můj názor je takový - někdo se může snažit opravdu hodně, aby se fotka líbila...a nemusí tomu tak být... jiný něco cvakne na poslední chvíli... a může skončit i třeba na stupních vítězů... tohle bych asi tak moc neřešila. Je to na každém zvlášť.

  • KIV
    KIV
    09.11.2023 13:38
    Reaguje na Marimona 09.11.2023 10:48:

    "ale účast není povinná :D :D..." - zobrazit celý komentář

    No, moc bych se nesmála, ono to fakt k smíchu není.

  • Jinka
    Jinka
    09.11.2023 16:46

    Téma se mi líbí. Ale ten dovětek popravdě moc ne. Ať se každý rozhoduje sám...

  • casablanca
    casablanca
    09.11.2023 17:06
    Reaguje na Marimona 09.11.2023 10:48:

    "ale účast není povinná :D :D..." - zobrazit celý komentář

    Vím, že účast není povinná, ale takto eliminovat soutěžící, je poněkud zvláštní. ale zase když bude málo fotek :-), budou se výsledky lehce počítat.

  • MaTal
    MaTal
    09.11.2023 20:16

    Co napsala Ivana, je jedna věc, co udělají „členové?“ FA je věc druhá. Nepodezřívám Ivanu, že se jí nechce počítat, to opravdu ne. Možná, že naopak svou větou vyhecuje i další a třeba se dočkáme rekordu v počtu účastníků a přihlášených fotek.
    A k zasílaným fotkám - nevěřím, že někdo posílá fotky jen, aby mohl hodnotit. Věřím, že každý doufá, že nějaké kladné hodnocení dostane. Když nepřijde, tak se dívá třeba na dané téma jen trochu jinak a nemusel to být vůbec jen náhodný cvak, možná právě naopak.
    Téma je zajímavé a také není úplně snadné, přeji všem, aby se jim podařilo něco vymyslet a následně i zrealizovat, což je ta těžší část, alespoň pro mě (chybí lidi)..

  • Z9
    Z9
    09.11.2023 20:43

    Fajn téma, fajn dovětek. Budu-li mít čas, ráda se do toho opřu ... a pak to nedopadne jako u minulého TD, kdy jsem měla jediný volný den (a musela na výstavu exotiky) a byly z toho v podstatě dva "cvaky" :-( kdybych TD neorganizovala, ani bych je nevložila.
    Milí TéDéčkáři, tolik sebekritika, jak říkávala moje babička: "Začít hledat chyby musíš vždycky nejdřív u sebe." Takže si každý upřímně jukněte zpětně do svého svědomí, jestli některé fotky taky nebyly jen cvaky, vložené pouze pro možnost účasti.
    A v prosinci udělejme Marimoně, sobě i ostatním na FA radost - vkládejme do TD opravdu jen TY SKVĚLÉ! Fotky promyšlené, s nápadem, kreativitou, dobrým světlem....
    Nejde o žádnou eliminaci soutěžících, jen dobrou myšlenku, jak sami můžeme zlepšit úroveň vlastní soutěže. Třeba bude fotek jen polovina, ale v tomto případě opravdu kvantita není kvalita.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse