-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Mohu se zeptat, kdy už konečně budete dávat na závěr plus a mínus jako u kompaktu? A ne ohraný šablonovitý závěr? Nebo Vám to výrobce nedovolí? :)
Asi nikdy - povazuji to za zkratkovite, protoze vetsina kladu i zaporu je vzdy vice ci mene subjektivni (co jednomu vyhovuje, to druhemu vadi a naopak) a shrnout to do par slov neni nejvhodnejsi reseni. Smysl to ma jen v kontextu souvisloti.
Dotaz na pana Kupsu: Váš názor na natáčení videa na 60D a 7D? Který model byste zvolil vy? Děkuji.
Ja myslim, ze je to celkem jedno, oba pristroje nataci kvalitni video. Spise bych se soustredil na vyber kvalitniho objektivu, vhodneho pro situace, ktere budete chtit filmovat.
Ahoj,
musim uvalit kritiku na spatne udelane gumy, ktere se casem odelpuji. Po dvou mesicich se zacala odloupavat pod spousti a casem u vyvodu pro adapter k baterce. Musel jsem odlepit celou gumu, ktera je uz dost vytahana a znovu ji prilepit a trochu zariznout:/ Drasticky, ale bohuzel u meho stroje potrebny zakrok. Jinak co se tyce fotografovani s 60D tak je to parada, parkrat se mi stalo, ze se zivy nahled sekne, potom jsem musel vyndat baterku abych ho resetoval, ale stavalo se to jenom pri teplotach pod 20°C. Co se tyce ostreni, tak rozhodne to neni fotoaparat pro sport, ale to tu uz bylo receno. U tmavsich objektu obcas preostruje a chova se nerozhodne. Baterie je uzasna a vydrzi neskutecne dlouho. Vyklopny displej je bez problemovy...
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).