-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
ToShi > Správný postřeh - bohužel. To ovšem neznamená, že my - terče těchto reklamních kanonád - se nemůžeme bránit. Díky internetu a diskusím pod takovýmito články je aspoň nějaká osvěta rozumu proti kultuře hyper-konzumu a nesmyslu možná.
A co na to, teprve, kolegové puristi, co jim naskakuje kopřivka, jen když slyší slovo "digitální"? Od té doby se počet pixelů zmnohonásobilo, už nestačí ani VGA video, dokonce ani HD ne. Musí to být FHD. A nyní tedy 3D. Příští rok budou zrcadlovky točit 3D Fulhédé video a Cameron si bude moci, se svým Avatarem, chuchnout na sklo. Nic proti těmto technologiím nemám, dokonce mi ani nevadí, že je, do svých foťáků, dávají všichni výrobci ještě ve stavu, kdy by na nich měli dělat dlóóóuho vývojáři. Nicméně je pravda, že právě díky tuposti velké části lidí, kteří si to koupí, aniž s tím umějí dělat, jen, aby to měli a mohli s tím honit vodu, je možné tento vývoj urychlovat tak, jak se to děje dnes. Díky, zaplaťte vývoj a já si to pořídím, až to bude vymakané. Pokud o to budu stát.
...to jsou takové pitomosti!!!, jak to tady pročítám.
článek hodnotím kladně, avšak ubohost některých diskutujících je fakt značná. Dovedu si představit jak stejní jedinci před 30 lety nadávali na přichod stereofonije ve zvuku jako na naprostou zbytečnost a pošetilost pro malé procento zájemcu a neodůvodněný zdražování přijimaču atd. Pochybuju, že by tito lidé dnes nadávali na minimalně dvojici reproduktorů u domáci hudební sestavy u sebe doma, ale přitom nadšeně nadávají na přichod prostorového videa a fotografie - no je vidět, že omezenost tu vždy byla a bude, naštěstí výrobci skutečně nejsou blbci a vyrábějí to co je žádáno, nikoliv naopak, takže jsem štasten, že pokrok jde a rychle a že jsem se toho dožil.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).