Test zrcadlovky Sony A77

• Karel Omes
    Karel Omes
    Autor
    13.01.2012 11:32

No, co na to říci.. raději nic.. Kdo má zájem, se někde v obchodě podívá do hledáčku, zjistí jestli se mu líbí nebo ne, a koupí.. Kdo ne, tak pindá a neví o čem..

• Martin Bauer
    Martin Bauer
    13.01.2012 12:09

Ještě bych dodal,co se týče šumu tak je jedno prvidlo které ještě žádný výrobce čipů neporušil.Čím větší čip nebo čím méně mega tím méně šumu.

• Karel Omes
    Karel Omes
    Autor
    13.01.2012 12:14

a jak to souvisí s A77?

• Martin Bauer
    Martin Bauer
    13.01.2012 12:35

Nechápu co je na tom k nepochopení.

• Petr Louženský
    Petr Louženský
    13.01.2012 13:28

Některý komentáře jsou tedy fakt úplně mimo mísu :-))

• KarelV.
    KarelV.
    13.01.2012 17:57

Optický nebo elektronický hledáček? Hodinky na baterku ručičkové nebo s digitálním displejem? Nebo s obojím? Nějaký top LCD v hodinkách přece může být velký, lehký, na výrobu levný, a zobrazí cokoliv, budík, stopky, světové časy, miliardy barev a miliony pixelů... Nosí dneska ještě někdo "digitálky"? Frajera s displejem na zápěstí jsem dlouho žádného neviděl. Ano, v prodejnách jsou, i kombinované, ale převažují klasické mechanické ručičky s ciferníkem. Ano je v tom imidž, frajeřina, móda a co já vím ještě. O přesný čas už vůbec nejde, ten je přece i v mobilech. A mobily také "fotí". S věštbou konce zrcátek v DSLR bych byl opatrný a tak černě bych to neviděl.
    P.S. EVF hledáček jsem viděl v A65, ano je dobrý, hodně dobrý, ale není to ono, na lidské oko nemá.

• Petr Štefek
    Petr Štefek
    14.01.2012 15:21

...naprosto souhlasím s Řehořem Řeřichou, ))) i já měl v ruce A65 .. a za hledáček své A700 bych ji nevyměnil ... a kdybych musel? Šel bych do dslr jiné značky ... optický hledáček a zrcadlo nevyměním ..))) NEX5N jako druhý foťák ... časem pořídím ... ale třeba do ateliéru ani náhodou )) ... takže nezbývá mi doufat, že má A700 vydrží co nejdéle ...))
    Hezký den všem a čárlímu dík za super recenzi ...jako vždy ...
    Petr Štefek

• Jiří Březina 1
    Jiří Březina 1
    16.01.2012 08:32

Já jsem s A77 fotil a drží i ovládá se skvěle, hledáček mi nevadil a zošklivil se mi až při pomyšlení, kolik šťávy bere baterce (ta výdrž je fakt bídná, jsem zvyklý na dvojnásobek).

Pokud jde o to iso, je to asi na každém, na pláž ovšem stačí míň, ale osobně beru osvobození od závislosti na nedostatku světla za největší výhodu digi zrcadlovky a 1600 přelézám hodně často i ve dne. Fotit v místnosti 8/125 bez blesku dává člověku křídla a nevyváží to ani obskurní superrozlišení, natož fakt, že mi třetinu světla trvale žere pevné zrcadlo.

• Rumcajz - vrchní lupič a druid širokoúhelnický
    Rumcajz - vrchní lupič a druid širokoúhelnický
    16.01.2012 18:25

Docela rád bych se do toho hledáčku někdy podíval. Zatím na všech EVF, do kterých jsem koukal mi nejvíc nevadilo rozlišení hledáčku, ale jeho barvy - prostě oko se stále nedalo oblbnout, že se nedívá na skutečnost. Focení to asi nevadí, ale ten pocit z toho mi nebyl příjemný.

• Karel Omes
    Karel Omes
    Autor
    17.01.2012 06:00

Rumcajzi tak se někde sav do obchodu, a pak dej vědět. docela by mne tvůj názor zajímal.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse