-
Diskuse ke galeriím |
21
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotoaparáty a fototechnika |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Fotogalerie |
5
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
Při focení se 77D mě potěšilo především zadní ovládací kolečko a horní displej, ovládání mi tím přišlo ve srovnání s 800D mnohem lepší.
"Při focení se 77D mě potěšilo především zadní ovládací kolečko a horní..." - zobrazit celý komentář
Souhlasím, pokud je člověk zvyklý na vyšší řady Canonů, mělo by mu být ovládání 77D blízké.
ted mě mrzí, že jsem nedala tyto fotoaparáty srovnat více "kolemjdoucím" .... zajímalo by mě, jestli jim ovládací kolečko s horním displejem přijdou lepší :)
77 na rozdil od 800 ma taky očni senzor a taky (by mela mit) elektronickou vodovahu ... v tabulce specifikace, modely jsou přehozene.
"77 na rozdil od 800 ma taky očni senzor a taky (by mela mit) elektronickou..." - zobrazit celý komentář
Díky, prohodilo se záhlaví, opraveno!
"77 na rozdil od 800 ma taky očni senzor a taky (by mela mit) elektronickou..." - zobrazit celý komentář
Oční senzor mi vypadl, děkuji. Doplnil jsem. Mám za to, že elektronickou vodováhu měly oba, ale už jsem je vrátil. Zkusím při příští příležitosti ověřit:-)
Dobry den, zajimala by me otazka porovnani 77D a 80D. 80D ma urcite vyhody navic jako napr. rychlejsi cas zaverky, castecnou vodo a prachotestnost, lepsi hledacek, baterii s vetsi vydrzi, ale zase postarsi procesor Dig.6. Co byste spis volili ? Planuji prechod z 600D. diky :)
"Dobry den, zajimala by me otazka porovnani 77D a 80D. 80D ma urcite vyhody..." - zobrazit celý komentář
Pokud fotíte do RAWu, procesor není tak důležitý. K výhodám 80D si ještě přičtěte možnost doladění odchylky AF.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).