Fotografování koncertů

• Karol Hradský arcady
    Karol Hradský arcady
    27.10.2005 12:29

ahoj Martin,zaujimave citanie,velmi poucne,aj ked sa nechystam fotit koncerty,ale jeden nikdy nevie,mozno budem chciet urobit niekedy zopar vycvakov a tvoje cenne rady mi urcite padnu k dobru !!

• Martin Kozák
    Martin Kozák
    27.10.2005 12:44

Koncerty jsou obvykle večer, to už mají 'profící' za sebou třeba 10 hodin focení, těší se domů... není to taky sranda.

• Karel Svoboda
    Karel Svoboda
    Autor
    27.10.2005 13:21

mk: Ale ja jsem pres den taky v praci:o) A taky se snazim mit nejlepsi fotky co jen jde.Jsem od osmi do peti v praci a pak jdu fotit. Taky jsem unavenej.To preci neni o unave:o))))

• Martin Kozák
    Martin Kozák
    27.10.2005 13:58

Kapsa: já jsem taky v práci, ale nefotím v ní, a tak si večer rád oddechnu při focení. A vím, jak je únavné, když fotíš třeba 4 hodiny box, 11 zápasů. Neříkám, že je to omlouvá, jen že většina lidí tady asi nemá páru, co to znamené dělat fotoreportéra v deníku.

• Karel Svoboda
    Karel Svoboda
    Autor
    27.10.2005 14:14

Ale staci se podivat jak fotej v CTK koncerty a z MAFA a s tim vybavenim co maji, to jde samo. Problem je, ze proste fotej na automaticky rezim.Bud A nebo P.a to u koncertu nejde. Proto jsou bez efektu, naprosto fadni.Holt maji takove povolani, ale kdyz uz ho tedy delaji a zvolili si ho, maji ho odvadet co nejlepe ne? Policajt se taky nemuze vymlouvat, ze nezabranil kradezi, protoze uz je par hodin ve sluzbe a je unavenej:o)Takhle to myslim

• Martin Zeman
    Martin Zeman
    27.10.2005 14:59

no je to trochu usmevne pocteni pro nekoho kdo s tim ma taky praxi, osobne nektere nazory moc nesdilim...

• Martina Švehlová
    Martina Švehlová
    27.10.2005 16:09

Milane, až budeš psát další článek, pošli mi to předem. Těch chyb zase!!! :))

• MHD_FotoDance.cz
    MHD_FotoDance.cz
    27.10.2005 16:31

zajimave, dslr je urcite velka vyhoda ale mam zkusenosti s F717 s kterou kdyz si clovek torchu pohraje tak to take jde:o) uvedu napriklad reportaz tedka z TDK - timewarp v prumyslovym palaci
    odkaz je: http://www.dancemelnik.cz/wiev.php?akce=vin_221005tdk1&id=349

• Fotograf 29
    Fotograf 29
    27.10.2005 19:50

tiez si chceme prispiet troskou do mlynka:)
    samozrejme, ze netreba hned chodit na velke akcie, to zavisi od toho, co fotograf chce fotit. ja chcem fotit tie najvacsie:) kazdopadne tie najvacsie akcie maju jednu neskutocnu vyhodu a tou je svetlo - svetielka, farbicky - povacsinou dost svetla a kedze cele fotenie je o svetle, tos, pomaha to. skusili ste niekedy sfotit koncert s dvoma bodakmi? nemozne. teda pokial neflashujete, a vtedy to nie vzdy vyjde, ze ano? :)

• Karel Svoboda
    Karel Svoboda
    Autor
    28.10.2005 01:58

No jestli je to usmevne to nevim. Je to zatim prvni cast a je to psane tk ay to pochopili ti kteri o tom nic nevedi.To asi jen na okraj. Jestli nekdo sdili nebo nesdili muj nazor, to neovlivnim.Jen to nejsou nazory, ale zkusenosti. Jinak Tome vim svoje ja vim ze ty vis:o) Madrono chyby?Drobne stylisticke vim:o)Nobody's perfect:o)A MHD mrknul jsem na fotky.Pekny.Ale presne o cem mluvim.Kvalita obrazu pri vyssim ISO.Je to videt i na zmenseninach a pak z toho udelej 30*45. A vo tom to je:o))) Diky za nazory, beru je na vedomi a dekuji za ne

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse