-
Diskuse ke galeriím |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Jiří: Phil ho má už několik týdnů (měl ho jako vždy první na světě, možná ještě dřív, než dorazil první kus do Evropy) ale asi nestíhá, je toho teď fakt moc. Já ho mám teprve od středy a řekl bych, že se fakt dost povedl ....
Mno tak na veľké zväčšeniny sa chystám pomaličky ale isto :) .. tak uvidíme :) .. každopádne myslím, že ako prechod medzi 300D a 400D to určite význam má :) .. to len tak na margo :)
kovkou.sk
Kovo: Tak takovato vymena jiz opravdu stoji za to a myslim, ze se nemusis bat ani vetsich formatu jak 60x40 ....
revjů fakt nemá, má ale revjů od D80, a ten se asi taky trošku poved ;o)
Jiří: Na tom prave ted makam .... ;o)
zdravím, pěkná recenze..
400D mohu doporučit i z 350 je to citelný přechod.
doufám, že se zachováš jako chlap a srovnáš ho jak s 400D, tak s 30D od Canonu, třeba co se týče IQ :o)
Jiří: Ne, přímé srovnání nechystám, protože jednoznačný výsledek se stejně nedá nikdy docílit a výsledkem by byla další nekonečná diskuze na oblíbené téma, které se chci z mnoha důvodů vyhnout - hlavním důvodem je ten, že čas se dá využít i lépe. ;o))
Pozornému čtenáři ale jistě neuniklo, že třeba na test šumu fotím už několik let pořád to samé, takže v tomhle ohledu se jisté srovnání může udělat každý. I když je to jen orientační, protože nejde o stabilní laboratorní podmínky ....
Za tu cenu je tenhle foťák super a klidně bych ho koupil. Recenze je fajn.
Je to super foťák...dnes jsem ho držel v rukou..;)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).