-
Diskuse ke galeriím |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
nechci byt neslusny, nicmene jsme na fotoserveru a pekne fotky v clancich by mely byt samozrejmosti...
konkretne: 1. snimek (Kašmír, údolí Nílam) spise dela ostudu nez by prinasel nejakou informaci, natoz nejaky esteticky zazitek, bez popisku by nebylo vubec zrejme co a proc jsi to fotila... pomineme-li spatne svetlo, ani kompozice, vyrez, DOF nezaujme...
nechci tady jen kritizovat, fotografovani v muslimskych zemich je velmi narocne (sam jsem si vyzkousel a nemam lepsi) ale preci jen ocekavam od reporterky vyssi kvalitu
Mirku, bohužel... nezvládám, nestíhám, promiň :(
kulihrášek: Ano, chápu, pro použití v médiích byly ty fotky dobré dost, pro tebe dost dobré nejsou. :o) A tím bych to, s dovolením, ukončila...
osobne me slusne formulovana a vecna kritika posouva dal, pomaha mi videt nedostatky ktere jsem pri fotografovani prehledl, dava mi zpetnou vazbu...
mnohokrat jsem si overil ze vetsina lidi kritiku prijmout nedokaze a berou ji jako osobni utok, necekal jsem vsak ze to bude i v tomto pripade :(
timto se omlouvam za pokazenou naladu, snad jsem jen prehledl prejmenovani serveru z fotoaparat.cz na fotoamater.cz, ci ten pust a zlute belmo fotografovo...
Přečetl.., zasmál se i zhrozil se.
Děvče, jsem rád, žes doma živa a zdráva, povídání se mi moc líbilo.
Přesto, když padali ze sprchy malí mravenci, že Ti bylo smutno po Ferdovi (taťkovi) a brouku Pytlíkovi (pana J.S), co Ti dvá si pěkně v teploučku a šťouchu biliárdovém užívají, navzájem se hlídajíc...) :-))
Vážně, ač děvče na pohled zranitelné, oceňuji Tvou statečnost, vydat se do této krajiny, plné i nebezpečí, mravů jiných, lidského smutku zemětřesavého, či běžných lidských radostí..sama... máš můj obdiv!
(ale , co se dělo v kabině vozu, mně, čecháčka prostého, zajímá velice...) :-)) Ahoj
velmi pekne, citlive napsane...pusobici na vsechny pocity :-) cestovani na vychod ti zavidim
Teda Dani.. na to, jak píšeš, že byly špatné podmínky pro focení, jsou ty fotky až moc krásný..! děkuju za informace, které jsem se díky tvému článku dozvěděla.. perfektně napsané :o) 1 s hvězdičkou :-)
Čauky Dano, moc jsem si početla. Přeju hodně štěstí, jsi šťastný člověk, protože děláš práci, která má smysl a určitě tě i baví. Fotky se mi líbily moc a povídání zaujalo taky, dobře, že jsi ho sem dala.
Zdravím
Velmi pěkné povídání, snesl bych i delší, asi by bylo velmi zajímavé, slyšet Tě osobně povídat o této zajímavé zemi a tvém cestování. Co se týká fotografií, nemám jim co vytknout, jako reportáž se mi líbí. Co se týká příspěvku M.Hanzal, v principu s ním souhlasím, Ty máš příliš sociální pohled, žil jsem mezi nimi necelé čtyři roky, tak vím o čem mluvím, ale to by bylo na jiné povídání. Celkově jen více podobných reportáží... díky.
máš to hezký Danuško!
a co pirožky? :)
já tio zase slibuju indický kuřátko Tikka :)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).