Pákistánské obrázky I

• kulihrasek 1
    kulihrasek 1
    23.11.2006 15:28

nechci byt neslusny, nicmene jsme na fotoserveru a pekne fotky v clancich by mely byt samozrejmosti...

konkretne: 1. snimek (Kašmír, údolí Nílam) spise dela ostudu nez by prinasel nejakou informaci, natoz nejaky esteticky zazitek, bez popisku by nebylo vubec zrejme co a proc jsi to fotila... pomineme-li spatne svetlo, ani kompozice, vyrez, DOF nezaujme...

nechci tady jen kritizovat, fotografovani v muslimskych zemich je velmi narocne (sam jsem si vyzkousel a nemam lepsi) ale preci jen ocekavam od reporterky vyssi kvalitu

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    23.11.2006 15:29

Mirku, bohužel... nezvládám, nestíhám, promiň :(

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    Autor
    23.11.2006 15:30

kulihrášek: Ano, chápu, pro použití v médiích byly ty fotky dobré dost, pro tebe dost dobré nejsou. :o) A tím bych to, s dovolením, ukončila...

• kulihrasek 1
    kulihrasek 1
    23.11.2006 15:49

osobne me slusne formulovana a vecna kritika posouva dal, pomaha mi videt nedostatky ktere jsem pri fotografovani prehledl, dava mi zpetnou vazbu...

mnohokrat jsem si overil ze vetsina lidi kritiku prijmout nedokaze a berou ji jako osobni utok, necekal jsem vsak ze to bude i v tomto pripade :(

timto se omlouvam za pokazenou naladu, snad jsem jen prehledl prejmenovani serveru z fotoaparat.cz na fotoamater.cz, ci ten pust a zlute belmo fotografovo...

• Kléma
    Kléma
    23.11.2006 16:18

Přečetl.., zasmál se i zhrozil se.
    Děvče, jsem rád, žes doma živa a zdráva, povídání se mi moc líbilo.
    Přesto, když padali ze sprchy malí mravenci, že Ti bylo smutno po Ferdovi (taťkovi) a brouku Pytlíkovi (pana J.S), co Ti dvá si pěkně v teploučku a šťouchu biliárdovém užívají, navzájem se hlídajíc...) :-))
    Vážně, ač děvče na pohled zranitelné, oceňuji Tvou statečnost, vydat se do této krajiny, plné i nebezpečí, mravů jiných, lidského smutku zemětřesavého, či běžných lidských radostí..sama... máš můj obdiv!
    (ale , co se dělo v kabině vozu, mně, čecháčka prostého, zajímá velice...) :-)) Ahoj

• Hjui
    Hjui
    23.11.2006 18:02

velmi pekne, citlive napsane...pusobici na vsechny pocity :-) cestovani na vychod ti zavidim

• avanka
    avanka
    23.11.2006 18:11

Teda Dani.. na to, jak píšeš, že byly špatné podmínky pro focení, jsou ty fotky až moc krásný..! děkuju za informace, které jsem se díky tvému článku dozvěděla.. perfektně napsané :o) 1 s hvězdičkou :-)

• kinemak
    kinemak
    23.11.2006 19:15

Čauky Dano, moc jsem si početla. Přeju hodně štěstí, jsi šťastný člověk, protože děláš práci, která má smysl a určitě tě i baví. Fotky se mi líbily moc a povídání zaujalo taky, dobře, že jsi ho sem dala.
    Zdravím

• Milan endy Jankovič
    Milan endy Jankovič
    23.11.2006 20:00

Velmi pěkné povídání, snesl bych i delší, asi by bylo velmi zajímavé, slyšet Tě osobně povídat o této zajímavé zemi a tvém cestování. Co se týká fotografií, nemám jim co vytknout, jako reportáž se mi líbí. Co se týká příspěvku M.Hanzal, v principu s ním souhlasím, Ty máš příliš sociální pohled, žil jsem mezi nimi necelé čtyři roky, tak vím o čem mluvím, ale to by bylo na jiné povídání. Celkově jen více podobných reportáží... díky.

• KPMH KPAČ KPZB_medved bedrich
    KPMH KPAČ KPZB_medved bedrich
    23.11.2006 20:55

máš to hezký Danuško!
    a co pirožky? :)
    já tio zase slibuju indický kuřátko Tikka :)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse