PARAGRAFY KOLEM FOTEK II.

• Caminante
    Caminante
    10.01.2007 15:08

ad africké země: pokud si nepřejí být fotografováni, RESPEKTUJTE TO VŽDY.
    Add placení za focení. NIKDY! (ani propisky apod.) podporujte jen sofistikovanější žebrání. Seznamte se s nimi, pobuďte s v jejich společnosti, zajímejte se jak žijí... pustí vás k sobě. Buďte trpělivý:-)

• Caminante
    Caminante
    10.01.2007 15:14

jinak výše uvedené platí vlastně všude
    jo a Cuba: focení v poho, jen furt pozujou..španělština otevírá dveře, ctěte jejich zvyky

• Ondrej Sanda
    Ondrej Sanda
    10.01.2007 16:12

Velmi uzitecne, DIK

• Shadow - Marcel Šolta
    Shadow - Marcel Šolta
    10.01.2007 16:15

opravdu fajn čtení - dobrá práce

• Lu...Ny
    Lu...Ny
    10.01.2007 17:36

Rád jsem si článek přečetl, díky!

• Martin Boltík
    Martin Boltík
    10.01.2007 18:14

jsem zvědav hlavně na pokračování...podle názvu bude pro mě myslim ještě víc užitečné než toho. Nicméně pokud by autor měl chuť, tak myslim, že nejenom já bych byl rád, kdyby tuto problematiku probral nejvíc do hloubky, jak to jenom bude možné. Co mi ale zvedlo mandle bylo chování Carrefouru...co je moc to je moc

• Pavel Petruška
    Pavel Petruška
    10.01.2007 18:14

líbí se mi téma, článek skoro také, ale fota skoro vůbec... :P

• Caminante
    Caminante
    10.01.2007 18:18

eh, oprava: nikoli podporujte, ale podporujete sem chtěl napsat. sorry

• jana novotna 1
    jana novotna 1
    10.01.2007 19:11

Dovolil bych si trochu upřesnit foto na železnici. Správně je uveden odkaz na zákon o dráhách a klíčové rozdělení na místa veřejnosti přístupná a nepřístupná. Označení vnitřního předpisu je zavádějící. V praxi ale platí, že mimo míst označených tabulkou zákaz foto (osobně nevím o žádném na rozdíl od letišť a voj. objektů) můžete z míst veřejnosti přístupných fotit cokoli železničního, tedy i toho "hradláře", přesněji měl autor zřejmě na mysli funkci signalisty. Existuje početná skupina fotografů, kteří prakticky nedělají nic jiného a jejich činnost byla na rozdíl od minulosti těmito normami de facto legalizována.

• Jan Škvára 1
    Jan Škvára 1
    10.01.2007 21:53

Pro Miress - Kubu neznám, doporučuji dát dotaz na MZV nebo probrowsit net - tedy co se paragrafů týká. Che (Caminante)u kus níže má zkušenosti z Kuby.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse