-
Diskuse ke galeriím |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Vašíku, spíš dlouhé čtení na krátké letní večery :) ...určitě zajímavá..." - zobrazit celý komentář
...a kdyby náhodou někdo měl připomínky k nějakýmu článku, nemusíte ani reagovat. Zbytečně to vysiluje. Nějaká ta chyba, veličina, či pojem není důležitý kvůli těm pár lidem opravovat :-(
Zdravím Vás všechny nadšence fotografie. Dlouho jsem tady pořádně nebyl, ale upřímě, stará veze stránek byla mnohem lepší. Prohlížení fotogaleríe mne ( slušně řečeno vytáčí) proč při prohlížení fotografii se vracím zpět na první stránku? Rád se na fotky podívám i naty starší, ale při návratu mne to háže na první stránku. Pak se musím znovu proklikat až na sránku, na které jsem původně byl. Ve staré verzi webu se tohle nedělo :-(
"Zdravím Vás všechny nadšence fotografie. Dlouho jsem tady pořádně nebyl,..." - zobrazit celý komentář
OK, beru zpět. Stačí změnit formát výpisu fotografii a už to šlape jak má.
.
"Vašíku, spíš dlouhé čtení na krátké letní večery :) ...určitě zajímavá..." - zobrazit celý komentář
Jak dlouho ono procházení bude zhruba trvat? Pokud jsi mezitím pozapomněla, co se tu řešilo, připomenu několik - podle mě - poměrně klíčových bodů:
1. na přehledném místě (nikoli tak, aby to automaticky skákalo do komentářů) připojit popisky k hodnocení (tak jako bývaly na starém FA). Aby bylo jasné, že 7hvězdiček je výjimečná, mimořádná fotografie, jakých nikdo nepřiveze po víkendu na kartě dvacet, že 4hvězdičky nejsou osobní urážka, ale dobrá fotografie, 3hvězdičky průměrná...
2. zrušit IL/omezit počet lidí na IL, nebo alespoň u autora zveřejnit, koho na IL má - pak by bylo jasně vidět, kdo opticky zkresluje hodnocení svých fotek eliminací kritiků. Rozhodně zrušit IL automaticky u všech soutěží.
3. podpora těm, kdo komentují fotky jako fotky (ne obsah, okolnosti vzniku apod.) Admini/lektoři by v tomto ohledu měli jít příkladem. Osobně mi připadá nešťastné, když člověk, který vystupuje jako lektor na placených WS/fotoexpedicích, nedokáže objektivně zhodnotit fotky, anebo se tomu vyhýbá, aby si nenadělal nepřátele (a nepřipravil se o potenciální zákazníky)
4. omezit počet vkládaných fotografií, pokusit se nějak oslovit ty, kdo jednou týdně vyklopí sedm kousků jako v Sarajevu a zase na týden zmizí, aniž by se jakkoli zajímali o okolní dění
...a pokud je redakce s nynějším stavem věci spokojená, pak by bylo fér sem alespoň připsat: Nekrafejte nám do toho, nám vyhovuje, jak galerie vypadá a nic měnit nebudeme.
"Jak dlouho ono procházení bude zhruba trvat? Pokud jsi mezitím pozapomněla,..." - zobrazit celý komentář
Já myslím, že už se "po diskuzi dááávno prošli" :-)
Heleno?
Helenko, když jsme spolu naposledy mluvily, ptala ses, proč jsem po změně FA psala, že se administrace postavila k dění ve fóru špatně. Tohle je typický příklad. Něco slíbit, nesplnit, a pak nereagovat na přímé dotazy (upomínané také interně), je špatně po všech stránkách. Zavání to pohrdáním těmi uživateli, kteří se snaží o změny, které by podle jejich mínění serveru prospěly. Redakce s nimi nemusí souhlasit - ale pak by bylo fér to alespoň na rovinu napsat. Cokoli, jen ne tohle mlčení a čekání, až to samo od sebe vyšumí do ztracena.
"Helenko, když jsme spolu naposledy mluvily, ptala ses, proč jsem po změně..." - zobrazit celý komentář
Myslím je tohle už dávno prohraná bitva...
Pamatujete starý Seznam?
Udělali nový a ptali se, jak se vám líbí?
Sice nevím kolika lidem se líbil,
ale stejně.
Je tu.
Servery užíváme "Zdarma", tak asi můžu držet hubu a krok.
Ale, nakonec jsme Češi a zvyknem si.
V
Vkládání komentářů je uzamčeno.