-
Diskuse ke galeriím |
18
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Jo, jenže ono je to těžký. Ten chce zrušit IL, ten druhý se rozlítí doběla,..." - zobrazit celý komentář
Redakce by měla především dělat to, co je správný. A ne se ptát jednoho do běla rozlícenýho (asi chápeme všichni, o kom byla řeč) Spravedlivě rozhodovat, naslouchat,zajímat se o své "ovečky" a na dotazy odpovídat. To bývá celkem slušnej základ. Bez toho to jaksi nepůjde
Raul má samozřejmně pravdu, co se týká anonymních soutěží. Ale pokud jde o ty další, nejde neovlivnit výsledek umístěním "konkurence" na IL. Dokonce i hlas nesoutěžícího dokáže změnit výsledek. Jak tu kdosi podotkl. Je to o příkladu...prvním komentáři, kterej další následují. I když je kritickej. A to celý nakonec ztrácí na významu, když soutěž hodnotí jednotlivec, kterej má jiný priority, než pravidla a fotografie :-)
A jsme kruhem zpátky u nyní už uzamčeného fóra Úroveň webu
https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/7167
kde padla série návrhů, jak FA vylepšit, několik slibů redakce, že návrhy prodiskutují a předloží programátorům - a protože jsou nadále prázdniny a redakční fotografové na cestách, nejspíš k žádné diskusi zatím nedošlo. Bez odezvy jsou rovněž ty body, které by žádný zásah programátorů nevyžadovaly...
Jsou chvíle, kdy i zarytí optimisté (teď mluvím za sebe) ztrácejí víru.
"A jsme kruhem zpátky u nyní už uzamčeného fóra Úroveň webu https://www..." - zobrazit celý komentář
Aspoň jsme si vzájemně pokecali :-))
"A jsme kruhem zpátky u nyní už uzamčeného fóra Úroveň webu https://www..." - zobrazit celý komentář
To, že se na webu nic viditelně neděje, ani náhodou neznamená, že se nic neděje na pozadí.
A prosím téma diskuze by mělo odpovídat tématu článku, ke kterému se diskuze váže, nebo k nadpisu vlákna komentářů. Díky za dodržování.
Tímto bych chtěl poprosit redakci, aby mi bylo znemožněno přispívat do fóra. Myslím to vážně. Vždycky se to nějak zvrtne. Tohle jsem vyvolat nechtěl :-)
"Tímto bych chtěl poprosit redakci, aby mi bylo znemožněno přispívat do fóra..." - zobrazit celý komentář
Jak tohle můžeš říct? Za všechno přece můžu já. Vždycky to tak bylo, tak mi to neupírej
"Jak tohle můžeš říct? Za všechno přece můžu já. Vždycky to tak bylo, tak mi..." - zobrazit celý komentář
Já jsem to vyvolal, tys to zvrtnul. Jasně, že za to můžeš ty! Já ti to neberu :-)))
"To, že se na webu nic viditelně neděje, ani náhodou neznamená, že se nic..." - zobrazit celý komentář
Nebýt dotyčné fórum uzamčené, klidně bych v tématu pokračovala tam. Ale ano, beru na vědomí plesknutí přes ruku a jdu se vycpat.
"Já jsem to vyvolal, tys to zvrtnul. Jasně, že za to můžeš ty! Já ti to..." - zobrazit celý komentář
Už jsem se bál, že trpíš nějakým "náboženským" syndromem :-) ...alespoň víme, že příspěvky "občas někdo" i čte. Všechno zlý je prej k něčemu dobrý
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).