"Skrytá krása" 13.8.-12.10.2018

• E.B.E
    E.B.E
    24.08.2018 20:41
    Reaguje na KIV 24.08.2018 20:35:

"Jo, jenže ono je to těžký. Ten chce zrušit IL, ten druhý se rozlítí doběla,..." - zobrazit celý komentář

Redakce by měla především dělat to, co je správný. A ne se ptát jednoho do běla rozlícenýho (asi chápeme všichni, o kom byla řeč) Spravedlivě rozhodovat, naslouchat,zajímat se o své "ovečky" a na dotazy odpovídat. To bývá celkem slušnej základ. Bez toho to jaksi nepůjde

• E.B.E
    E.B.E
    24.08.2018 20:46

Raul má samozřejmně pravdu, co se týká anonymních soutěží. Ale pokud jde o ty další, nejde neovlivnit výsledek umístěním "konkurence" na IL. Dokonce i hlas nesoutěžícího dokáže změnit výsledek. Jak tu kdosi podotkl. Je to o příkladu...prvním komentáři, kterej další následují. I když je kritickej. A to celý nakonec ztrácí na významu, když soutěž hodnotí jednotlivec, kterej má jiný priority, než pravidla a fotografie :-)

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    24.08.2018 21:01

A jsme kruhem zpátky u nyní už uzamčeného fóra Úroveň webu
    https://www.fotoaparat.cz/forum/diskuse/7167
    kde padla série návrhů, jak FA vylepšit, několik slibů redakce, že návrhy prodiskutují a předloží programátorům - a protože jsou nadále prázdniny a redakční fotografové na cestách, nejspíš k žádné diskusi zatím nedošlo. Bez odezvy jsou rovněž ty body, které by žádný zásah programátorů nevyžadovaly...
    Jsou chvíle, kdy i zarytí optimisté (teď mluvím za sebe) ztrácejí víru.

• E.B.E
    E.B.E
    24.08.2018 21:03
    Reaguje na Dana Kovaľová 24.08.2018 21:01:

"A jsme kruhem zpátky u nyní už uzamčeného fóra Úroveň webu https://www..." - zobrazit celý komentář

Aspoň jsme si vzájemně pokecali :-))

• Jan  Pánek
    Jan Pánek
    Admin
    24.08.2018 21:42
    Reaguje na Dana Kovaľová 24.08.2018 21:01:

"A jsme kruhem zpátky u nyní už uzamčeného fóra Úroveň webu https://www..." - zobrazit celý komentář

To, že se na webu nic viditelně neděje, ani náhodou neznamená, že se nic neděje na pozadí.
    A prosím téma diskuze by mělo odpovídat tématu článku, ke kterému se diskuze váže, nebo k nadpisu vlákna komentářů. Díky za dodržování.

• MSD
    MSD
    24.08.2018 21:54

Tímto bych chtěl poprosit redakci, aby mi bylo znemožněno přispívat do fóra. Myslím to vážně. Vždycky se to nějak zvrtne. Tohle jsem vyvolat nechtěl :-)

• E.B.E
    E.B.E
    24.08.2018 22:03
    Reaguje na MSD 24.08.2018 21:54:

"Tímto bych chtěl poprosit redakci, aby mi bylo znemožněno přispívat do fóra..." - zobrazit celý komentář

Jak tohle můžeš říct? Za všechno přece můžu já. Vždycky to tak bylo, tak mi to neupírej

• MSD
    MSD
    24.08.2018 22:06
    Reaguje na E.B.E 24.08.2018 22:03:

"Jak tohle můžeš říct? Za všechno přece můžu já. Vždycky to tak bylo, tak mi..." - zobrazit celý komentář

Já jsem to vyvolal, tys to zvrtnul. Jasně, že za to můžeš ty! Já ti to neberu :-)))

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    24.08.2018 22:08
    Reaguje na Jan Pánek 24.08.2018 21:42:

"To, že se na webu nic viditelně neděje, ani náhodou neznamená, že se nic..." - zobrazit celý komentář

Nebýt dotyčné fórum uzamčené, klidně bych v tématu pokračovala tam. Ale ano, beru na vědomí plesknutí přes ruku a jdu se vycpat.

• E.B.E
    E.B.E
    24.08.2018 22:20
    Reaguje na MSD 24.08.2018 22:06:

"Já jsem to vyvolal, tys to zvrtnul. Jasně, že za to můžeš ty! Já ti to..." - zobrazit celý komentář

Už jsem se bál, že trpíš nějakým "náboženským" syndromem :-) ...alespoň víme, že příspěvky "občas někdo" i čte. Všechno zlý je prej k něčemu dobrý

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse