-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
oliver: Dik, to jsem rad, ze se clanek libi. Nezapomen ale pri dovozu na clo a DPH + problematicky servis, nemusi se to az tak vyplatit ....
no jo, na to jsem nepomyslel. jakže je to s tím CLem??
Oliver: Podminky jsou ted prisnejsi nez driv a za kazdy podobny dovoz dnes zaplatis nejen postovne ale i clo a hlavne 19% DPH ....
Na to ze sigma je to naozaj slusna kresba, aj ked s konvertorom uz poslabsie. Skor ma prekvapil skaredy digisum D70, ale to je odveci :)
K hmotnosti len tolko, ze 1.5 kg objektiv sa da slusne zvladat, a ked vezmem do uvahy, ze ja niesom ziaden rambo (mam 180 vysku a 65 kil aj s topankami) tak prehlasujem, ze sa da v poho fotit aj bez stativu. Ruky zacnu boliet asi tak po hodine agresivneho fotenia.
pekny clanok Kapsa, dik za foto v plnom rozliseni.
Jozef: Ja dik, jsem rad, ze se ti clanek libi.
Jinak me hmotnost vyhovuje ale ja mam idealni miry - 2m, 100kg a 12 noha .... ;o)))
jinak ještě k objektivu, asi by k nemu meli standartne dodavat jinou stativovou objiimku, protoze ta co tam je des, objketiv se za ni neda chytit a manipulace s nim je tak docela spatna.
Jiri: Jako prislusenstvi se da dokoupit jina a podstatne vetsi. Me ale stavajici vyhovuje - je kovova a neni moc velka, takze nezabira misto v baglu. Na drzeni ji nepouzivam - drzim samotny objektiv, ktery je do ruky akorat ....
Tak, tak, i já jsem slyšel jen chválu na toto "sklíčko"... Rád bych ho někdy zkusil na Minoltě a případně porovnal se 100-300 APO, které se mu údajně v kresbě PODOBÁ...
Michale dik pekny clanek i sklo mej se :)
To je fakt náhoda dnes mi ho přivezli z Oehlingu, je to fakt kus železa, proti mému Tamronu 70-300 se to nedá srovnat, doufám že stejný rozdíl bude i v optické kvalitě. Pořídil jsem si na něj pistolové pouzdro od Tamracu, vejde se tam i s TC1,4x jen tak tak, myslel jsem že sním budu běhat po horách abych ho měl po ruce, hmm tak nevím asi se dost pronese.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).