-
Diskuse ke galeriím |
23
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Michale, pekný článok... Nevieš či niekde neexistuje porovnanie s C EF 100-400/4,5-5,6 L IS USM ? Mal som v pláne kúpiť si tento objektív, no po prečítaní tohoto článku už váham. Ide mi najmä o kresbu samotného objektívu, príp. v spojení s telekonvertorom u oboch týchto objektívov. Ktorý je podľa teba lepší ? Díky za odpoveď.
Ahoj Michale, předem ti chci poděkovat za pěkný článek. Ale zároveň jsi mi o něco stížil život ;-) .
V následujícím měsíci si chci koupit nějaký teleobjektiv. Vzhledem k tomu že mě focení neživí tak nechci vrážet do toho příliš peněz, ale na druhou stranu zase nejsem tak bohatý abych si mohl kupovat levné věci. Přemýšlím o 70-200/2,8 Macro + TC 1,4x nebo TC 2x a nebo druhá verze je toto 100-300/4 + TC4x.
Četl jsem již že se někdo na to ptal, ale co by jsi mi doporučil? Chci to na sport, zvířata, portéry, atd.
Děkuju za radu. Přeji pěkný den a mnoho pěkných podobných článků
asi uz bylo vse napsano , takze vzhledem k tomu ze ma tento objektiv tak muzu rict jen to ze kdo si ho poridi urcite bude spokojeny , jen mala poznamka , jedinou vyhradu bych mel k tomu ze objektiv pri horsim svetle nebo malo kontrastnim pozadi obcas preostri tam a zpet a zustane "viset" az do dalsiho namacknuti spouste , nicmene zvyknul jsem si docela na manualni ostreni , takze jinak absolutne bez vyhrad , je opravdu vynikajici / foto treba zde
http://www.fotoaparat.cz/index.php?r=25&rp=262957&gal=photo
tak presne na tenhle kousek sem nedavno koukal v mem oblibenem obchudku a cena nekde okolo £500 coz mi prijde o trosku levnejsi nez uvadite tady.Tak se jen rozhodnout novehou Kita nebo lens..babo rad
Pedroz: Kombinaci 70-200/2,8 + x2,0 dosahnes stejne ohnisko jako 100-300/4 + x1,4 pouziti slabsiho konvertoru vsak ziskas vyssi kvalitu, takze doporucuji spis druhou variantu ....
Pavel: To obcas delaji vsechny objektivy a dost i zalezi na konkretni kombinaci s telem ....
Testy Sigma 100-300/F4 EX , aj s TC Kenko Teleplus 1.5x SHQ:
http://www.deesko.ic.cz/thumbnails.php?album=16
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).