-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
TREFNÉ TÉMA PRO VÁNOČNÍ ČAS :)
"TREFNÉ TÉMA PRO VÁNOČNÍ ČAS :)..." - zobrazit celý komentář
No, už jsem slyšel, že chlapi budou fotit ženské, ženské budou fotit jídlo a horolezci budou fotit vrcholky hor". :-)))
"TREFNÉ TÉMA PRO VÁNOČNÍ ČAS :)..." - zobrazit celý komentář
necháme se překvapit Helenko ;) :))
"No, už jsem slyšel, že chlapi budou fotit ženské, ženské budou fotit jídlo..." - zobrazit celý komentář
a MSD vrcholky své lady před jídlem či po něm? ;) :)
Problém je v tom, že moje lady je příliš stydlivá a žádnou modelku/exhibicionistku jsem tady na konci světa nezaregistroval. Moje účast v TD je tak vážně ohrožena :-)))
"No, už jsem slyšel, že chlapi budou fotit ženské, ženské budou fotit jídlo..." - zobrazit celý komentář
Jsi si jistý, že ženský nebudou fotit jiný ženský :D :D
"Jsi si jistý, že ženský nebudou fotit jiný ženský :D :D..." - zobrazit celý komentář
Klidně. To je také fajn. Můj případ je horší - já fotím jen sám sebe :-)
"Problém je v tom, že moje lady je příliš stydlivá a žádnou modelku..." - zobrazit celý komentář
Ten problém má ale háček. Banda FA optimistů se totiž už nemůže dočkat s jakou kreativní bombičkou přineseš svou kůži na trh ;) :)
"Jsi si jistý, že ženský nebudou fotit jiný ženský :D :D..." - zobrazit celý komentář
pokušení jsou všemožná :D
"Ten problém má ale háček. Banda FA optimistů se totiž už nemůže dočkat s..." - zobrazit celý komentář
Uvidíme zítra. Já bych jeden nápad měl. Ale čekat s ním až do ledna nevydržím. A díky za zajímavé téma :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).