-
Diskuse ke galeriím |
16
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
9
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"mal som to stastie zhliadnut podla mna najlepsie fotky do TD v serii..." - zobrazit celý komentář
Děkuji za pochvalu, která mě moc těší :-) Asi mám nějakou krizi. Snažím se hledat zpracování TD originálně a myslím, že se mi to občas i daří. Nejsem přehnaně skromný. Ale daří se mi to obsahově, nikoli formálně. Používám jen pár technik a stále stejné prostředí. Stejné pozadí v garáži, obdobné nasvícení a expozice. Tomu kreativita chybí. S tím nechci vyhrávat. Je to jako bych využíval určité popularity. Kladných hodnocení si moc vážím a jsem za ně vděčný, ale necítím je jako zasloužená. Jsem rozervanec :-)))
"Děkuji za pochvalu, která mě moc těší :-) Asi mám nějakou krizi. Snažím se..." - zobrazit celý komentář
Já tomu říkám mít svůj styl...
Třeba spisovatel který sice sedí a píše ve stejném prostředí, na stejném počítači, ale vytvoří tak zajímavé knihy, že je čtenáři hltají a těší se na další... třeba jako malíř, který používá pořád stejná plátna, stejné barvy, svítí mu k tomu stejné slunce, a jeho malby jdou na dračku a lidi na výstavách se nemohou vynadívat.
Dokud to baví lidi, a trochu těší i tebe a tvé modelky, tak zbytečně moc nepřemýšlej, ono myšlení bolí, a ubírá na lehkosti, spaluje křídla... :-)
"Já tomu říkám mít svůj styl... Třeba spisovatel který sice sedí a píše ve..." - zobrazit celý komentář
:-) Děkuji za podporu :-)
"Děkuji za pochvalu, která mě moc těší :-) Asi mám nějakou krizi. Snažím se..." - zobrazit celý komentář
Buď v klidu. Kdybych bodoval, sedmičky to nebudou (to jen, abys klidně spal) :-))
"Buď v klidu. Kdybych bodoval, sedmičky to nebudou (to jen, abys klidně spal..." - zobrazit celý komentář
A proto tě mám rád :-)))
"A proto tě mám rád :-)))..." - zobrazit celý komentář
Jak se dělá červenající smajlík? :-)
Kdybys raději přiznal, že se Ti nechce počítat bodíky :-D Doufám, že až se uzdravíš tak vložíš opakovaně mimo soutěž, protože série byla skvělá ;-)
A ještě si dovolím připomenout, že máte ještě pouhých 12 hodin na hodnocení :)
"Kdybys raději přiznal, že se Ti nechce počítat bodíky :-D Doufám, že až se..." - zobrazit celý komentář
Počítání bodů je pochopitelně také jeden z důvodů vymazání. Tedy, dožít se dalšího měsíce. A opakované vložení je možná dobrý nápad. Pak bude hodnocení asi objektivnější :-)
"Počítání bodů je pochopitelně také jeden z důvodů vymazání. Tedy, dožít se..." - zobrazit celý komentář
Tož kde to vázne? :-)
Tramtaradá! Je mi ctí vyhlásit, jak jsme si mezi sebou vedli :-)
1. místo MARIE a 21 bodů za emotivní "To víš, že Ti zahraju"
2. místo se 14 body si přátelsky rozdělí
alikal87 o Čokoládu s Pokušením autara Paveljan
3. místo se 13 body získává CAVE ,,,
Přesvědčivým vítězům upřímná gratulace!
A také všem ostatním, kdo měli odvahu jít se svou kůží na trh
6 bodů Věra Rothová ... a Z9 Aktuální plzeň
5 bodů Z9 Vzít nohy..
4 body Miroslav Černoch
3 body Eimon Nedostupná + KIV Neodolatelné.. + SarahJane Nový začátek
2 body KIV Mám nemám + r1 Na modelky.. + Zd. Stránský+ jicha
1 bod Tomava a Zdeněk49
Celkem 42 fotografií představilo 24 autorů, z nichž 17 dodalo hodnocení a 7 si přišlo jen slíznout smetánku v podobě pochval :)
O kontrolu poprosím MSD, aby tu odmítnutou bednu neměl tak snadnou ;)
Tímto předávám žezlo Marii a těším se, co pro nás vymyslí ;-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).