Téma dne "Neodolatelné pokušení" ČTVRTEK 3.1.2019

• MSD
    MSD
    06.01.2019 18:11
    Reaguje na renegade 06.01.2019 17:32:

"mal som to stastie zhliadnut podla mna najlepsie fotky do TD v serii..." - zobrazit celý komentář

Děkuji za pochvalu, která mě moc těší :-) Asi mám nějakou krizi. Snažím se hledat zpracování TD originálně a myslím, že se mi to občas i daří. Nejsem přehnaně skromný. Ale daří se mi to obsahově, nikoli formálně. Používám jen pár technik a stále stejné prostředí. Stejné pozadí v garáži, obdobné nasvícení a expozice. Tomu kreativita chybí. S tím nechci vyhrávat. Je to jako bych využíval určité popularity. Kladných hodnocení si moc vážím a jsem za ně vděčný, ale necítím je jako zasloužená. Jsem rozervanec :-)))

• KIV
    KIV
    06.01.2019 19:24
    Reaguje na MSD 06.01.2019 18:11:

"Děkuji za pochvalu, která mě moc těší :-) Asi mám nějakou krizi. Snažím se..." - zobrazit celý komentář

Já tomu říkám mít svůj styl...
    Třeba spisovatel který sice sedí a píše ve stejném prostředí, na stejném počítači, ale vytvoří tak zajímavé knihy, že je čtenáři hltají a těší se na další... třeba jako malíř, který používá pořád stejná plátna, stejné barvy, svítí mu k tomu stejné slunce, a jeho malby jdou na dračku a lidi na výstavách se nemohou vynadívat.
    Dokud to baví lidi, a trochu těší i tebe a tvé modelky, tak zbytečně moc nepřemýšlej, ono myšlení bolí, a ubírá na lehkosti, spaluje křídla... :-)

• MSD
    MSD
    06.01.2019 20:02
    Reaguje na KIV 06.01.2019 19:24:

"Já tomu říkám mít svůj styl... Třeba spisovatel který sice sedí a píše ve..." - zobrazit celý komentář

:-) Děkuji za podporu :-)

• E.B.E
    E.B.E
    06.01.2019 20:29

"Děkuji za pochvalu, která mě moc těší :-) Asi mám nějakou krizi. Snažím se..." - zobrazit celý komentář

Buď v klidu. Kdybych bodoval, sedmičky to nebudou (to jen, abys klidně spal) :-))

• MSD
    MSD
    06.01.2019 20:59
    Reaguje na E.B.E 06.01.2019 20:29:

"Buď v klidu. Kdybych bodoval, sedmičky to nebudou (to jen, abys klidně spal..." - zobrazit celý komentář

A proto tě mám rád :-)))

• E.B.E
    E.B.E
    06.01.2019 21:31
    Reaguje na MSD 06.01.2019 20:59:

"A proto tě mám rád :-)))..." - zobrazit celý komentář

Jak se dělá červenající smajlík? :-)

• jicha
    jicha
    07.01.2019 11:52

Kdybys raději přiznal, že se Ti nechce počítat bodíky :-D Doufám, že až se uzdravíš tak vložíš opakovaně mimo soutěž, protože série byla skvělá ;-)

A ještě si dovolím připomenout, že máte ještě pouhých 12 hodin na hodnocení :)

• MSD
    MSD
    07.01.2019 15:00
    Reaguje na jicha 07.01.2019 11:52:

"Kdybys raději přiznal, že se Ti nechce počítat bodíky :-D Doufám, že až se..." - zobrazit celý komentář

Počítání bodů je pochopitelně také jeden z důvodů vymazání. Tedy, dožít se dalšího měsíce. A opakované vložení je možná dobrý nápad. Pak bude hodnocení asi objektivnější :-)

• jicha
    jicha
    08.01.2019 00:04
    Reaguje na MSD 07.01.2019 15:00:

"Počítání bodů je pochopitelně také jeden z důvodů vymazání. Tedy, dožít se..." - zobrazit celý komentář

Tož kde to vázne? :-)

• jicha
    jicha
    08.01.2019 00:20

Tramtaradá! Je mi ctí vyhlásit, jak jsme si mezi sebou vedli :-)

1. místo MARIE a 21 bodů za emotivní "To víš, že Ti zahraju"
    2. místo se 14 body si přátelsky rozdělí
    alikal87 o Čokoládu s Pokušením autara Paveljan
    3. místo se 13 body získává CAVE ,,,

Přesvědčivým vítězům upřímná gratulace!
    A také všem ostatním, kdo měli odvahu jít se svou kůží na trh

6 bodů Věra Rothová ... a Z9 Aktuální plzeň
    5 bodů Z9 Vzít nohy..
    4 body Miroslav Černoch
    3 body Eimon Nedostupná + KIV Neodolatelné.. + SarahJane Nový začátek
    2 body KIV Mám nemám + r1 Na modelky.. + Zd. Stránský+ jicha
    1 bod Tomava a Zdeněk49
    Celkem 42 fotografií představilo 24 autorů, z nichž 17 dodalo hodnocení a 7 si přišlo jen slíznout smetánku v podobě pochval :)

O kontrolu poprosím MSD, aby tu odmítnutou bednu neměl tak snadnou ;)

Tímto předávám žezlo Marii a těším se, co pro nás vymyslí ;-)

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse