-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Prosím o objasnění.
Je téma "Zvířata v jejich přirozeném prostředí", anebo
"Zvířata v jejich přirozeném prostředí ŠIROKÝM OBJEKTIVEM" ?
Jinými slovy, budou fotky focené objektivem nad 35mm diskvalifikovány, nebo zařazeny do soutěže?
Jsem trochu zmatena i zmínkou o "dlouhých teleobjektivech" v popisu zadání.
A stačí uvést v popisu objektiv, nebo musíme připojit x-if?
Omlouvám se, a děkuji předem za objasnění.
"Prosím o objasnění. Je téma "Zvířata v jejich přirozeném prostředí", anebo ..." - zobrazit celý komentář
Já bych řekl, díky popisu v galerii, že za Bé je správně (i když pochybuju, že to někdo čte, ne tak chápe
"Prosím o objasnění. Je téma "Zvířata v jejich přirozeném prostředí", anebo ..." - zobrazit celý komentář
Došla nám písmenka v nadpisu... s tak dlouhým názvem jsme při programování nové galerie asi nepočítali ;)
Správně je „Zvířata v jejich přirozeném prostředí širokým objektivem".
Nadpis jsme změnili tak, aby byl přesnější.
"Došla nám písmenka v nadpisu... s tak dlouhým názvem jsme při programování..." - zobrazit celý komentář
Prosím tedy o smazání mé fotky, protože nesplňuje zadání.
No nevím, jestli je přirozené prostředí ropuchy obecné město, jak se nám snaží autor článku tvrdit...
Hmmm, stačilo sem dát odkaz na tohle, jak by to bylo jednoduché:
https://www.fotoaparat.cz/clanek/2482/fotografovani-zvirat-v-jejich-prirozenem-prostredi-okem-profesionala-052019/?_fid=wqrf
"No nevím, jestli je přirozené prostředí ropuchy obecné město, jak se nám..." - zobrazit celý komentář
Dobrý deň, bohužiaľ aj zásah človeka do prirodzeného prostredia zvieraťa, má za následok to že sa zviera adaptuje a nezostáva mu nič iné ako tento biotop obývať, aj keď na tejto fotografii žabka cestuje z lesa k vode aby sa rozmnožila, fotka poukazuje na nebezpečenstvo vytvorené ľudskou činnosťou a tým je cesta ktorú musí zviera prekonať aby sa dostalo k vode.
Mám dotaz, vyhovovala by propozicím například fotografie ze zasedání poslanecké sněmovny, pořízená širokým objektivem?
"Mám dotaz, vyhovovala by propozicím například fotografie ze zasedání..." - zobrazit celý komentář
Odpověď: Ano
"Odpověď: Ano..." - zobrazit celý komentář
Všimni si, že většina zatím soutěžících, přesně 5 z 9, nepochopila zadání. V zadání se jasně píše "zvířata", tedy množné číslo. Ale 5 autorů tam dalo fotku se solitérem :-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).