TD "Jako pěst na oko" čtvrtek 6.6.2019

• DaHo
    DaHo
    11.06.2019 16:16

Myslím,že jsem vždy poctivě hodnotila ,tentokrát jsme spolu se S.Hořínkem byli mimo domov bez možnosti se připojit k hodnocení.Dopředu jsem nás neomlouvala,jelikož jsme se měli do pondělní půlnoci vrátit a stihnout hodnocení.Bohužel zpoždění jednoho vlaku zapříčinilo další kompikace s dojezdem domů v termínu. Tímto se omlouvám,že jsme nedodali hodnocení-a bum ho!-už jsme na pranýři.

• MSD
    MSD
    11.06.2019 17:00

Dnes někdo reagoval na můj příspěvek ve fóru, začínající: "Kdysi jsem vyhodnocoval TD a". Ale když si to chci otevřít, píše mi to, že taková diskuze neexistuje. Nevíte někdo, o co jde? Ptám se tady, protože předpokládám, že to mělo souviset s mým posledním zdejším příspěvkem.

• Marie
    Marie
    11.06.2019 17:30

Já si myslím, že někdo hodnotit prostě a jednoduše zapomene, nemá čas sledovat. Já si také v začátcích netroufla ani účast v této soutěži... pak ano, ale hodnocení jsem se bála. Teď jsem na tom líp. A hodnocení mne opravdu hodně baví. Také bych to nechala jak je. Protože každý by měnil něco jiného a byl by v tom guláš. Lepší je jak je to zaběhnuté. Těším se na nové TD - jaké asi bude?

• Marie
    Marie
    11.06.2019 17:35
    Reaguje na MSD 11.06.2019 17:00:

"Dnes někdo reagoval na můj příspěvek ve fóru, začínající: "Kdysi jsem..." - zobrazit celý komentář

Nevím o co jde, ale když si někdy chci otevřít nějakou fotku a napíše mi to, že fotka neexistuje, tak to znamená, že ji autor smazal... tak to je také možná ten případ.

• alikal87
    alikal87
    11.06.2019 20:10
    Reaguje na DaHo 11.06.2019 16:16:

"Myslím,že jsem vždy poctivě hodnotila ,tentokrát jsme spolu se S.Hořínkem..." - zobrazit celý komentář

Ano, samozřejmě stane se. Šlo mi spíš o to, že jsou zde notoričtí soutěžící, kteří pravidelně přispívají, dokonce jsou daný den online a přesto se na to vyprdnou. Proč? Není to fér vůči ostatním... Ale to už se zde probíralo. Já rozhodně nechci nikoho pranýřovat, v podstatě věci by mi to mohlo být jedno.... Vy hodnotíte pravidelně, tak určitě můžete s klidným svědomím jednou vynechat, aspoň, že Vám to stálo za to, napsat důvod, to se cení. Co už je horší, že někteří tuto diskusi přejdou, příště opět přispějí a stejně hodnotit zase nebudou. Znovu mě napadá otázka proč? Nechápu :-D

• Míla Vildová
    Míla Vildová
    12.06.2019 00:16

Co jsem si všimla, nové lidí s fejsbukového AF většinou nehodnotí. Vidí soutěž, šoupnou fotku a víc je nezajímá, ani jim nestojí za to, si alespoň přečíst pravidla, což ostatně je podobné i u ostatních soutěží.
    Co se týká archívu, vadí mi a podle toho hodnotím, vždyť v pravidlech se píše..
    "Fotografie by neměly být z archivu, ale pořízené právě pro tento den (nejlépe připravené předem, nemusí být focené V tento den ale PRO tento den :)."
    Je na to tedy od vyhlášení soutěže téměř pokaždé celý měsíc, vím že někdy prostě nezbude čas, ale domnívám se, že by to nemělo být tak v hojném počtu, jak se v poslední době stává.
    Neúplné hodnocení mě mrzí, hlavně od stálých členů, není to fér vůči ostatním, v tomhle plně souhlasím s alikal87..

Ještě velká gratulace vítězi a těším se na nové téma.. ;-)

• Avram
    Avram
    14.06.2019 16:20

Máme velkou radost za naše 2. místo a děkujeme! Naše fotografie měla ambici pobavit, opravdu jsme si nehráli na Saudka. Chtěli jste snímek "Jako pěst na oko", tož jste ho dostali :-). To nám jde moc dobře. Omlouvám se, že jsem nehlasoval, ale z přemíry pracovních povinností jsem zkrátka zapomněl přidělit hlasy. Příště se již zapojíme. Gratulace vítězi. Ještě jednou díky, Denisa a Avram :-)

• pazy
    pazy
    14.06.2019 19:31

Děkuji všem za přání k vítězství v soutěži, děkuji i jednotlivým hodnotícím, jejichž jednotlivé body dali vítězný součet.
    A nyní vyhlašuji nový TD na měsíc červenec a to.

Kámen v přírodě, ale i okolo nás

Myslím, že je to téma hodně široké, vždyť je plno skalních útvarů, zídek, jednotlivých bloků, kamenných moří atd.
    Kolem nás jsou krásné kašny, sloupy, schody nebo celé plochy s nimi, ale i hrady, kostely a kaple, atd.
    Navíc se přírodní kámen vrací i do moderní architektury.
    Přeji tedy Všem hodně nápadů a ještě skvělejších podmínek k realizaci myšlenek

Těším se Pazy

• Karla Milcová
    Karla Milcová
    14.06.2019 19:45
    Reaguje na pazy 14.06.2019 19:31:

"Děkuji všem za přání k vítězství v soutěži, děkuji i jednotlivým hodnotícím..." - zobrazit celý komentář

Díky za pěkné téma, už se těším na fotky soutěžících. K. M.

• MSD
    MSD
    14.06.2019 20:55

U nás, na konci světa, jsou jen lesy, louky a pole. Kámen aby pohledal. Ale věřím, že bych našel. A mám nápady. Ale fotit kámen bez modelky je absurdní. A modelku na konci světa nenajdeš. Jsou tu jen lesy, louky a pole :-(

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse