TD "Kámen v přírodě, ale i okolo nás" čtvrtek 4.7.

• MSD
    MSD
    23.06.2019 21:20

Chtěl bych se zeptat, abych se nesnažil zbytečně. Uznáte mi do tématu sérii, ke které se chystám? Měli by na ní být Rolling Stones, Roman Skamene a zejména Sharon Stone (tu už jsem si i kreslil). Tedy, jestli stihnu vyřídit všechny nezbytné formality.

• E.B.E
    E.B.E
    23.06.2019 22:11
    Reaguje na MSD 23.06.2019 21:20:

"Chtěl bych se zeptat, abych se nesnažil zbytečně. Uznáte mi do tématu sérii..." - zobrazit celý komentář

:-))

• Marie
    Marie
    24.06.2019 11:06
    Reaguje na MSD 23.06.2019 21:20:

"Chtěl bych se zeptat, abych se nesnažil zbytečně. Uznáte mi do tématu sérii..." - zobrazit celý komentář

:-)))

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    30.06.2019 08:33

Netroufám si odhadnout, koho to potěší, a koho poděsí, ale mám nafoceno :)

• MSD
    MSD
    30.06.2019 08:53

Mně potěší. A abych také potěšil, já nafoceno nemám :-)

• Z9
    Z9
    01.07.2019 00:48
    Reaguje na Dana Kovaľová 30.06.2019 08:33:

"Netroufám si odhadnout, koho to potěší, a koho poděsí, ale mám nafoceno :)..." - zobrazit celý komentář

Jsi nejšikovnější! Už se těším, jak nás zavalíš kameny :-)

• Dana Kovaľová
    Dana Kovaľová
    01.07.2019 09:09
    Reaguje na Z9 01.07.2019 00:48:

"Jsi nejšikovnější! Už se těším, jak nás zavalíš kameny :-)..." - zobrazit celý komentář

Moment, moment, o zavalování nebyla řeč... JEDEN kámen na JEDNÉ fotce! Víc nedám :-D
    Mimochodem... kdyby někdo potřeboval pozdní inspiraci...
    https://www.youtube.com/watch?v=EjEVIH46WnU

• Helena Macenauerová
    Helena Macenauerová
    03.07.2019 14:49

Čas letí a čtvrtek 4.7. je už zítra. Je čas připomenout pravidla :)
    Téma dne TD "KÁMEN V PŘÍRODĚ, ALE I OKOLO NÁS" se koná ve čtvrtek 4.7.

Pravidla VELMI STRUČNÉ:
    Fotografie se vkládají JEN ve čtvrtek 4.7. – celých 24 HODIN. Hodnotí pouze soutěžící tak, že napíšou do popisku své fotografie vítěze na 1.-3. – hodnotit můžete do pondělí 8.7. 23:59

Pravidla podrobnější/doplňující:
    1) Nové téma dne je "KÁMEN V PŘÍRODĚ, ALE I OKOLO NÁS". Foťte, přemýšlejte, inspirujte se (...nemělo by se hledat v archivu, ale v krajním případě je to povoleno...)
    2) VKLÁDÁNÍ fotek do soutěže = ve ČTVRTEK 4. července od PŮLNOCI do PŮLNOCI
    3) HODNOCENÍ fotek v soutěži = napiš vítěze na 1.-3. místě do popisku své soutěžní fotografie (název fotky + link) Hodnotit můžeš už od čtvrtka až do pondělí 8.7.
    4) vložit můžeš MAX 3 fotky nebo MAX 3 série (nebo kombinaci série +fotografie. Série fotografií se počítá za jednu fotografii).

PRAVIDLA PODROBNÁ A PŘESNÁ:
    Tento den (čtvrtek 4.7. 2019) od 0:00 do 23:59 může kdokoliv nahrát maximálně 3 fotografie do této soutěžní galerie.
    Fotografie by neměly být z archivu, ale pořízené právě pro tento den (nejlépe připravené předem, nemusí být focené V tento den ale PRO tento den :).
    Od začátku soutěže až do příštího pondělí 23:59 (tedy dohromady 120 hodin) může každý soutěžící hodnotit. Hodnocení spočívá v tom vybrat tři fotografie, které jsou pro vás vítězné. Tím udělujete pomyslné 3 body vítězné fotce, 2 body druhé a 1 bod třetí.
    Tyto své vítěze (link na fotku každého) uvedete v popisku jedné ze svých soutěžních fotografií.
    Mezi vítěze můžete zahrnout i více fotografií stejného autora nebo i své vlastní.
    Bodování hvězdičkami u fotky je vypnuté, fotografie se hodnotí slovně.
    Každá z fotek soutěží samostatně (nesčítají se všechny body autora, ale všechny body dané soutěžní fotky).
    V úterý dochází k součtu bodů a vyhodnocení. To provádí vítěz minulého TD.
    Nový vítěz TD volí TERMÍN a TÉMA TD následujícího. Nové pravidlo říká, že se jedná o první čtvrtek v měsíci.
    (= vymyslí nové Téma Dne + k němu přidá krátký úvodní text + fotku)
    Nové TD se vyhlásí tak, že se vytvoří nové vlákno ve Foru/FotoGalerie nebo nejlépe pošle adminům (redakcezavinacfotoaparat.cz)
    Admini následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž
    (ta je pak po celou dobu až do dne D vidět v Galerii)

• digobraz
    digobraz
    10.07.2019 16:09

Předpokládám, že se vyhodnocení od vítěze minulého TD nedočkáme, tak se toho ujmu já. Nicméně jsem si jist, že Marimona už může navrhnout téma TD dalšího. ;-) První srpnový čtvrtek je hned prvního -což je za chvíli.

• Marie
    Marie
    10.07.2019 17:19

Vyčkej času jako husa klasu... dnes večer by to mělo snad být. Měl by ale pazy něco už napsat... abychom byli tzv. v obraze. Nebo alespoň nějaký pozdrav. Už jsem málem fotila polední hrnec... ale nebude asi třeba.

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Přiložené fotografie u diskuse

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse