-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
7
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
3
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Chtěl bych se zeptat, abych se nesnažil zbytečně. Uznáte mi do tématu sérii, ke které se chystám? Měli by na ní být Rolling Stones, Roman Skamene a zejména Sharon Stone (tu už jsem si i kreslil). Tedy, jestli stihnu vyřídit všechny nezbytné formality.
"Chtěl bych se zeptat, abych se nesnažil zbytečně. Uznáte mi do tématu sérii..." - zobrazit celý komentář
:-))
"Chtěl bych se zeptat, abych se nesnažil zbytečně. Uznáte mi do tématu sérii..." - zobrazit celý komentář
:-)))
Netroufám si odhadnout, koho to potěší, a koho poděsí, ale mám nafoceno :)
Mně potěší. A abych také potěšil, já nafoceno nemám :-)
"Netroufám si odhadnout, koho to potěší, a koho poděsí, ale mám nafoceno :)..." - zobrazit celý komentář
Jsi nejšikovnější! Už se těším, jak nás zavalíš kameny :-)
"Jsi nejšikovnější! Už se těším, jak nás zavalíš kameny :-)..." - zobrazit celý komentář
Moment, moment, o zavalování nebyla řeč... JEDEN kámen na JEDNÉ fotce! Víc nedám :-D
Mimochodem... kdyby někdo potřeboval pozdní inspiraci...
https://www.youtube.com/watch?v=EjEVIH46WnU
Čas letí a čtvrtek 4.7. je už zítra. Je čas připomenout pravidla :)
Téma dne TD "KÁMEN V PŘÍRODĚ, ALE I OKOLO NÁS" se koná ve čtvrtek 4.7.
Pravidla VELMI STRUČNÉ:
Fotografie se vkládají JEN ve čtvrtek 4.7. – celých 24 HODIN. Hodnotí pouze soutěžící tak, že napíšou do popisku své fotografie vítěze na 1.-3. – hodnotit můžete do pondělí 8.7. 23:59
Pravidla podrobnější/doplňující:
1) Nové téma dne je "KÁMEN V PŘÍRODĚ, ALE I OKOLO NÁS". Foťte, přemýšlejte, inspirujte se (...nemělo by se hledat v archivu, ale v krajním případě je to povoleno...)
2) VKLÁDÁNÍ fotek do soutěže = ve ČTVRTEK 4. července od PŮLNOCI do PŮLNOCI
3) HODNOCENÍ fotek v soutěži = napiš vítěze na 1.-3. místě do popisku své soutěžní fotografie (název fotky + link) Hodnotit můžeš už od čtvrtka až do pondělí 8.7.
4) vložit můžeš MAX 3 fotky nebo MAX 3 série (nebo kombinaci série +fotografie. Série fotografií se počítá za jednu fotografii).
PRAVIDLA PODROBNÁ A PŘESNÁ:
Tento den (čtvrtek 4.7. 2019) od 0:00 do 23:59 může kdokoliv nahrát maximálně 3 fotografie do této soutěžní galerie.
Fotografie by neměly být z archivu, ale pořízené právě pro tento den (nejlépe připravené předem, nemusí být focené V tento den ale PRO tento den :).
Od začátku soutěže až do příštího pondělí 23:59 (tedy dohromady 120 hodin) může každý soutěžící hodnotit. Hodnocení spočívá v tom vybrat tři fotografie, které jsou pro vás vítězné. Tím udělujete pomyslné 3 body vítězné fotce, 2 body druhé a 1 bod třetí.
Tyto své vítěze (link na fotku každého) uvedete v popisku jedné ze svých soutěžních fotografií.
Mezi vítěze můžete zahrnout i více fotografií stejného autora nebo i své vlastní.
Bodování hvězdičkami u fotky je vypnuté, fotografie se hodnotí slovně.
Každá z fotek soutěží samostatně (nesčítají se všechny body autora, ale všechny body dané soutěžní fotky).
V úterý dochází k součtu bodů a vyhodnocení. To provádí vítěz minulého TD.
Nový vítěz TD volí TERMÍN a TÉMA TD následujícího. Nové pravidlo říká, že se jedná o první čtvrtek v měsíci.
(= vymyslí nové Téma Dne + k němu přidá krátký úvodní text + fotku)
Nové TD se vyhlásí tak, že se vytvoří nové vlákno ve Foru/FotoGalerie nebo nejlépe pošle adminům (redakcezavinacfotoaparat.cz)
Admini následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž
(ta je pak po celou dobu až do dne D vidět v Galerii)
Předpokládám, že se vyhodnocení od vítěze minulého TD nedočkáme, tak se toho ujmu já. Nicméně jsem si jist, že Marimona už může navrhnout téma TD dalšího. ;-) První srpnový čtvrtek je hned prvního -což je za chvíli.
Vyčkej času jako husa klasu... dnes večer by to mělo snad být. Měl by ale pazy něco už napsat... abychom byli tzv. v obraze. Nebo alespoň nějaký pozdrav. Už jsem málem fotila polední hrnec... ale nebude asi třeba.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).