-
Diskuse ke galeriím |
15
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
6
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
Děkuji za výběr a hodnocení. Vítězi gratuluji. Houby jsou moc povedený.
Houby jsou až pohádkové - ostře kontrastují se dvěma pokusy od KIV.
Moc děkujeme - za soutěž, zhodnocení, rozbor... baví, a učíme se...
Ty houby jsou absolutně skvělé...
Pochybujem že sú hríby nasvietené, na trubke je na to fotošopový návod.
Stačí hľadať photoshop mushrooms.
"Pochybujem že sú hríby nasvietené, na trubke je na to fotošopový návod. ..." - zobrazit celý komentář
Tak už o tom nepochybuj. Prostě jsou pořád lidi, co si dají s fotkou práci a obejdou se bez toho tvého Photoshopu. A mimochodem. Je to velkej rozdíl. https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/lide/70929/
Fotošop nie je môj, je to vlastníctvo firmy Adobe. A ja ho nemám a nepoužívam.
"Tak už o tom nepochybuj. Prostě jsou pořád lidi, co si dají s fotkou práci..." - zobrazit celý komentář
Romane, dekuji za odkaz - byla jsem zvedava, jak jsou nasvicene...led zarovka v klobouku je prima napad...
"Romane, dekuji za odkaz - byla jsem zvedava, jak jsou nasvicene...led..." - zobrazit celý komentář
Mně neděkuj. Já autor nejsem. Navíc mě vůbec nenapadlo, že by někdo nevěděl, jakým způsobem tyhle fotky vznikají, když je to tak běžný postup. A tak jsem rád, že ti to pomohlo
"Romane, dekuji za odkaz - byla jsem zvedava, jak jsou nasvicene...led..." - zobrazit celý komentář
PS: Odbočím, ale dost mě irituje používání technicky neexistujícího pojmu "led žárovka" (stejně jako jiných, nesmyslných slovních spojení, kdy stokrát opakovaná lež stává se pravdou) Tak to pro jistotu dovysvětlím. LED, coby zkratka pro světlo emitující diodu, elektronickou součástku, je něco naprosto jiného, než žárovka, úspěšně patentovaná Edisonem, která představuje skleněnou baňku, vyzařující světlo rozžhaveným kovovým drátem po průchodu elektrického proudu.
"Mně neděkuj. Já autor nejsem. Navíc mě vůbec nenapadlo, že by někdo nevěděl..." - zobrazit celý komentář
.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).