-
Diskuse ke galeriím |
23
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
8
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
2
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"https://www.fotoaparat.cz/fotogalerie/lide/76122/ Kdo může sem? Ignorujete..." - zobrazit celý komentář
umělec Diviš alias Darksome nechce být rušen
"umělec Diviš alias Darksome nechce být rušen..." - zobrazit celý komentář
Pozdě, netušila jsem... :-)
"Šmankote... takhle to pak vypadá.... to je paráda... nechcete na unionský..." - zobrazit celý komentář
jj, tam jsem uz dlouho ... a docela se mi na jeho BL libi
umělec Rumovník Pravý nechce být rušen
"umělec Rumovník Pravý nechce být rušen..." - zobrazit celý komentář
Píšeš, že Rumovník Pravý je umělec. A ty si dovolíš k Mistrově fotce, kde většina hodnotících dala 6 hvězd a menšina 5 hvězd, dát jenom tři hvězdy? Takový trestuhodný počin zcela přirozeně vede k umístění na blacklist.
Já jsem si u téže fotky dovolil jenom napsat, že se mi nelíbí kompozice a na blacklist to nestačilo. Jedinou reakcí bylo: "Vysmahni udavači a patolízale". Takže já si ještě mohu radostně užívat Mistrovu neutuchající přízeň.
K tomu udavačství - já jsem skutečně v posledním cca týdnu nahlásil dva komentáře. (Jejich autora jsem o tom vždy neprodleně informoval.) A tímto děkuji adminovi, který jeden z těch nevhodných výroků vymazal.
A informace pro všechny! (Pokud ten druhý ošklivý výrok nebude také smazán.)
Dle redakce je nepřípustné posílat někoho výslovně do Pr...e, ale je přípustné kolegu nazvat "dopatlanou nádherou".
Dobré světlo všem lidem dobré vůle, a i těm ostatním, oni za to snad ani nemohou, že?
:-)
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).