Téma dne "DEZORIENTACE"- čtvrtek 2.11.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    13.10.2023 23:08

Hezký den všem fotografům,

přikládám pravidla pro následující TD "DEZORIENTACE"

PRAVIDLA:
    ---------------
    Fotografie mohou být nafoceny od vyhlášení tohoto tématu (13.10. 2023) až do 2.11. 2023.
    Vkládejte max. 3 aktuální (nikoliv archivní) snímky do této galerie s datem pořízení, nejlépe s EXIF daty, a to pouze ve čtvrtek 2.11. 2023 od půlnoci do půlnoci. Hodnotí se slovně, bez bodů.

Hodnoťte snímky ostatních soutěžících, komentujte, poukazujte na chyby a vyzdvihujte klady. V termínu od pátku 3.11. do půlnoci pondělí 6.11. vyberte tři snímky, které se vám nejvíc líbí a u jedné vaší vložené fotografie zadejte „upravit informace.“ Do popisu fotografie vepište pořadí snímků od prvního po třetí místo následujícím způsobem:
    1. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    2. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii
    3. místo - název fotografie - autor - zkopírujte link na fotografii a nezapomeňte kliknout na „uložit fotografii“, jinak se nic nenačte. Každá fotografie soutěží sama za sebe, body za různé snímky jednoho autora se nesčítají. Snímek, který uvedete na prvním místě, dostává 3 body, druhý 2 body a třetí 1 bod.

VÍTĚZ = Autor s fotografií celkově na prvním místě, volí nové téma TD a sčítá u něj body. Nové téma s krátkým popiskem napíše na redakční mail redakce@fotoaparat.cz a k němu připojí průvodní fotografii odpovídající jím vybranému tématu.
    Administrátoři následně otevřou novou galerii s názvem TD jako soutěž, která se koná opět první čtvrtek dalšího měsíce.
    ---------------

Přeji všem dobré světlo.
    Adam

• Marimona
    Marimona
    17.10.2023 07:59

Provokující, nepohodlné téma... je to nářez! Bravo :)

• Marimona
    Marimona
    22.10.2023 08:56

Ahojte, zajímalo by mně, jestli se do TD mohou vkládat i mobilovky? Díky za případné odpovědi :)

• KIV
    KIV
    22.10.2023 15:12
    Reaguje na Marimona 22.10.2023 08:56:

"Ahojte, zajímalo by mně, jestli se do TD mohou vkládat i mobilovky? Díky za..." - zobrazit celý komentář

Ahoj. Na mobil nefotím, tak se jen zeptám - když vložíš fotku z mobilu, je u toho exif? Jinými slovy, nevím jak by potom ten co minule vyhrál a teď tedy má pustit do TD jen fotky datově čerstvé, mohl bez exifu to datum vzniku fotky kontrolovat... Pokud tam je exif a tudíž i datum vzniku fotky, tak problém osobně nevidím.

• Adam Švarc
    Adam Švarc
    Admin
    Autor
    22.10.2023 15:23

U novějších telefonu EXIF je, lze ho zobrazit v informacích o fotografii.

• KIV
    KIV
    22.10.2023 15:51

V tom případě tedy je to asi stejné jako z jakéhokoliv fotoaparátu - bez exifu nevkládat, s exifem a platným datem asi bez problémů... Jinak by to "správce z lidu" chudák neuhlídal :-)
    Ovšem, jen můj názor... uvidíme co na to ostatní...

• Festa
    Festa
    22.10.2023 18:17
    Reaguje na KIV 22.10.2023 15:12:

"Ahoj. Na mobil nefotím, tak se jen zeptám - když vložíš fotku z mobilu, je..." - zobrazit celý komentář

Koukám, že téma TéDé se Ti začíná vrývat do hlavy. :-)
    Vašek

• KIV
    KIV
    22.10.2023 19:02

Proč - že jsem odpověděla, když se k tomu nikdo neměl?

• KIV
    KIV
    22.10.2023 19:03
    Reaguje na Festa 22.10.2023 18:17:

"Koukám, že téma TéDé se Ti začíná vrývat do hlavy. :-) Vašek..." - zobrazit celý komentář

Jestli myslíš tohle konkrétní téma, tak tentokrát jsem totálně ztracená.

• Petrakova
    Petrakova
    23.10.2023 12:32
    Reaguje na KIV 22.10.2023 19:03:

"Jestli myslíš tohle konkrétní téma, tak tentokrát jsem totálně ztracená...." - zobrazit celý komentář

Jako vždy

Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).

Nové diskuse

Nové komentáře

Nejžhavější diskuse