-
Diskuse ke galeriím |
13
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke galeriím |
12
příspěvků za
posledních
30
dnů
-
Dotazy a připomínky |
4
příspěvky za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
-
Diskuse ke článkům |
1
příspěvek za
posledních
30
dnů
"Jestli myslíš tohle konkrétní téma, tak tentokrát jsem totálně ztracená...." - zobrazit celý komentář
Stačí se přestat v tom orientovat až budeš dezorientovaná. Pak to půjde samo. :-))
V
Díky KIV a Adamovi za odpověďi... alles klar :)
Vážení foto - přátelé, dovolujeme si Vás upozornit, že od dnešní půlnoci můžete vkládat svá díla na motivy téma dne "DEZORIENTACE". Těšíme se na Vaši bohatou účast.
Zdena a Tom
Po dlouhé době tu smekám, téma výborné.
hmm..., pokusím se stihnout :-)
"Po dlouhé době tu smekám, téma výborné...." - zobrazit celý komentář
Já už "smekala" několikrát a naposled i posledně "TÉMĚŘ/SKORO" bylo výborné, zejména i s vypuštěním názvu fotek. Stíhejte, budu se těšit, M.
Nejsem tady, a doufám, že se nikdo neurazím, když napíšu, mezi "bandou" foto nadšenců, dlouho.
A tak možná si moc troufám něco hodnotit...
Téma TD DEZORIENTACE bylo zajímavé a celkem i těžké.
Pojem "dezorientace ve fotografii" mi mnoho neříká. Jsem jen laik.
Až v průběhu toho dne, kdy jsem sledovala, jak přibývají příspěvky, mi došlo, že dezorientace může být a je třeba v čase a prostoru..
A jedna fotka (podle mého názoru) to vystihuje naprosto přesně, tedy dezorientaci v prostoru.
Asi to bude momentka a aktéři o tom, že je někdo fotí, asi nevěděli. Ale kdoví. Pravdu nechci vědět, zbořila by se ta autentičnost, kterou v ní vidím. Je to fotka s příběhem a ten vtipný popisek vlastně ani nepotřebuje. Každého, kdo se na ní podívá, napadne něco podobného...
Cením si i toho, kdo se nebojí jít s "kůží na trh" a vystaví svou tvář a vystaví se tak i nepříjemné kritice. Je to zase jiné pojetí, jiná dezorientace...
Blanka
Dovoluji si upozornit všechny účastníky TD Dezorganizace, kteří dosud TD nehodnotili, že lhůta pro hodnocení končí dnes o půlnoci. Bylo by proto pěkné, kdybyste využili svého práva a hodnocení nejpozději do 23:58 stihli. Děkuji Tom
"Nejsem tady, a doufám, že se nikdo neurazím, když napíšu, mezi "bandou"..." - zobrazit celý komentář
Ahoj. Musím se přiznat, že nejdříve jsem pořizoval snímky podle názvu- Dezorientace. Potom jsem si přečetl i popis, jak má být fotografie pojata. A to je docela rozdíl.
Proto jsem musel i při hodnocení k tomuto přihlédnout.
Jinak by ve světě Dezorientace byl na prvním místě P52, o čemž asi píšeš.
Bohužel ta fotografie byla snad podle všech pravidel, což jsem musel vzít v potaz.
A je mi to opravdu líto!
Vašek
Velká gratulace už možná "Tématové" dámě a i všem ostatním na hodně širokých stupních vítězů. Těším se na nové téma, bude jistě zajímavé, Mahulena.
Pro vkládání komentářů musíte být přihlášen(a).